Το τρομερό φαινόμενο ενδοοικογενειακής βίας που έγινε παράσταση: Όταν η αντρική ταυτότητα «κάνει ένα "κρακ" και σπάει»

Το τρομερό φαινόμενο ενδοοικογενειακής βίας που έγινε παράσταση: Όταν η αντρική ταυτότητα «κάνει ένα "κρακ" και σπάει»

Η Δώρα Παρδάλη υποδύεται καθηλωτικά μια επιζήσασα ενδοοικογενειακής βίας με ένα φρικτό μυστικό στο  «Girls & Boys» του Dennis Kelly. Με αφορμή την 25η Νοεμβρίου, τη Διεθνή Ημέρα για την Εξάλειψη της Βίας κατά των Γυναικών, μιλήσαμε με την Ελληνίδα ηθοποιό που ενσαρκώνει τον ίδιο ρόλο, για τέταρτη χρονιά, σε μια παράσταση που δεν πρέπει να χάσετε.

pardali
Αν παρακολουθείτε συχνά παραστάσεις με θέμα την ενδοοικογενειακή βία, το «Girls & Boys» είναι κάτι τελείως διαφορετικό από ό,τι έχετε δει. Αλλά ακόμα και αν δεν βλέπετε θέατρο, απευθύνεται και σε εσάς, όπως επιβεβαιώνει η Άννα Μαρία Στεφαδούρου, σκηνοθέτιδα και μεταφράστρια του συγκλονιστικού αυτού μονολόγου του Dennis Kelly, που ανεβαίνει, για τέταρτη χρονιά στην Ελλάδα, στο Θέατρο 104, με τη Δώρα Παρδάλη στην καθηλωτική ερμηνεία μιας επιζήσασας.

Η ιστορία αρχίζει συνηθισμένα, κι αυτός είναι ένας από τους λόγους που την κάνει δυνατή – όλοι μας θα αναγνωρίσουμε σε αυτήν κάτι από τον εαυτό μας. Μια γυναίκα γνωρίζει τυχαία έναν άντρα στο αεροδρόμιο. Ερωτεύονται τρελά, παντρεύονται, κάνουν παιδιά. Μέχρι που εκείνος, επιτυχημένος επιχειρηματίας μέχρι πρότινος, αρχίζει να αντιμετωπίζει προβλήματα στη δουλειά του, ενώ εκείνη καταξιώνεται στη δική της. Τότε αρχίζει η κάθοδος στην κόλαση, που καταλήγει σε ένα φινάλε που δεν περιμένει κανένας και μάς αφήνει, βγαίνοντας από το θέατρο, στοιχειωμένους με προσωπικά ερωτήματα.

Διαβάστε τη συνέχεια στο marieclaire.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης