Εγκαταλείφθηκε σε ορφανοτροφείο και έζησε τον ακρωτηριασμό των δύο ποδιών της: Σήμερα είναι χρυσή Παραολυμπιονίκης

Εγκαταλείφθηκε σε ορφανοτροφείο και έζησε τον ακρωτηριασμό των δύο ποδιών της: Σήμερα είναι χρυσή Παραολυμπιονίκης

Η κολυμβήτρια Jessica Long, που έχει γίνει viral όχι μόνο για τις κορυφαίες επιδόσεις αλλά και για το φωτεινό χαμόγελό της, πιστεύει ότι «η μοναδική αναπηρία είναι ο αρνητισμός».

jessica_long_main
Το χρυσό μετάλλιο που έφερε η Jessica Long στις ΗΠΑ στους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο 2020, στις 28 Αυγούστου στα 200 μ., είναι ένα από τα δεκάδες που έχει κερδίσει, εκπροσωπώντας την πατρίδα της, ως μια από τις κορυφαίες κολυμβήτριες στον κόσμο. Θαυμάζοντας το φωτεινό χαμόγελό της στις φωτογραφίες, σχεδόν δεν προσέχεις ότι είναι ακρωτηριασμένη και στα δύο πόδια, από τα γόνατα και κάτω.

 Η σχεδόν απίστευτη ιστορία της ζωής της έγινε ευρέως γνωστή όταν την αφηγήθηκε ένα διαφημιστικό σποτ, μέσα σε 60 δευτερόλεπτα. Σύμφωνα με το σενάριο, η θετή μητέρα της πληροφορείται ότι το κορίτσι από τη Σιβηρία που αποφάσισε να υιοθετήσει θα χρειαστεί να ακρωτηριαστεί λόγω της σπάνιας γενετικής ανωμαλίας από την οποία υποφέρει και πως «η ζωή του δεν θα είναι εύκολη». Τότε, εκείνη απαντάει: «Η ζωή της δεν θα είναι εύκολη, αλλά θα είναι εκπληκτική».

Διαβάστε τη συνέχεια στο marieclaire.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης