Ο λόγος που οι Γερμανίδες αθλήτριες γυμναστικής φόρεσαν φόρμες που καλύπτουν όλο τους το σώμα είναι πολύ σοβαρός

Ο λόγος που οι Γερμανίδες αθλήτριες γυμναστικής φόρεσαν φόρμες που καλύπτουν όλο τους το σώμα είναι πολύ σοβαρός

Οι 3 γυναίκες θέλησαν να στείλουν ένα σημαντικό μήνυμα τον περασμένο Απρίλιο στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Ενόργανης Γυμναστικής

αθλητιρες
Οι αθλήτριες της ενόργανης γυμναστικής φορούν  κορμάκια. Αυτό είναι γεγονός. Και φορούν κορμάκια για λόγους ασφαλείας – υπάρχει κίνδυνος κάποιο όργανο που χρησιμοποιούν να πιαστεί στα πιο χαλαρά ρούχα και επειδή οι κινήσεις τους είναι πιο ευδιάκριτες από τους κριτές.

Χρωματιστά και γεμάτα λάμψη κορμάκια, γίνονται ακόμη και statements για τις απανταχού fashionistas και λάτρεις της γυμναστικής.

Όταν λοιπόν 3 αθλήτριες γυμναστικής από τη Γερμανία εμφανίστηκαν στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Καλλιτεχνικής Γυμναστικής 2021 τον περασμένο Απρίλιο, φορώντας στενές φόρμες που κάλυπταν όλο τους το κορμί – από τον λαιμό έως τον αστράγαλο- κέντρισαν πολύ τις εντυπώσεις.

Οι κόκκινες και μαύρες ολόσωμες φόρμες (γνωστές ως unitards) που φόρεσαν οι Sarah Voss, Elisabeth Seitz και Kim Bui είχαν όλα τα χαρακτηριστικά που έχουν και τα κορμάκια γυμναστικής. Είχαν λάμψη και περίτεχνα σχέδια πάνω τους, αλλά κάλυπταν όλο το σώμα τους.

Διαβάστε περισσότερα marieclaire.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης