Τι θα φορέσουμε, τελικά, φέτος το καλοκαίρι;

Τι θα φορέσουμε, τελικά, φέτος το καλοκαίρι;

Αυτό είναι το μυστικό για μια καλοκαιρινή και γεμάτη αυτοπεποίθηση εμφάνιση μετά την πανδημία
 

priscilla-du-preez-dlxLGIy-2VU-unsplash
Πριν περίπου έναν χρόνο κανείς δεν πίστευε ότι η ζωή μας θα άλλαζε τόσο δραματικά. Η καθημερινότητα κυλούσε σε γοργούς ρυθμούς και αν κάποιος μας έλεγε πως θα αναγκαζόμασταν να κλειστούμε στο σπίτι για τόσους μήνες και να προσαρμόσουμε τη ζωή μας σε ένα digital περιβάλλον το πιθανότερο είναι πως θα γελούσαμε.

 Ακόμα και στην απαρχή της πανδημίας αρκετοί αρνούμασταν να δεχθούμε πως θα έπρεπε να βγαίνουμε μόνο συγκεκριμένες ώρες, να φοράμε διαρκώς μάσκες και να μειώσουμε στο ελάχιστο τις κοινωνικές μας επαφές.

Η όλη κατάσταση του lockdown δεν επηρέασε μόνο τις σχέσεις και την εργασία μας, αλλά και τον τρόπο που αντιλαμβανόμαστε την εμφάνισή μας. Πλέον, τα περισσότερα ρούχα μένουν στην ντουλάπα μας, οι φόρμες έχουν γίνει δεύτερο δέρμα μας και -ίσως μερικοί- να δίνουμε λιγότερη σημασία στο πώς δείχνουμε.

Τώρα, όμως, που η κατάσταση φαίνεται να αλλάζει και να εξελίσσεται πιο θετικά, πώς θα επιλέξουμε τι να φορέσουμε φέτος το καλοκαίρι;
 
Η Maura Brannigan, συντάκτρια του fashionista.com, γράφει για το πώς βίωσε την κατάσταση και ποιο είναι τελικά το “αξεσουάρ” που θα μας δώσει την εντυπωσιακή εμφάνιση που αναζητάμε…

«Είναι δύσκολο να διαβάσω, αλλά και να γράψω για την κατάσταση που ζούμε, επειδή είμαστε ακόμα μακριά από την οριστική της λύση. Δυσκολεύομαι να διαβάσω ακόμα και όσα η ίδια έγραφα έναν χρόνο πριν. Πώς μπορούμε να σκεφτόμαστε, άλλωστε, ένα “καθαρό” καλοκαίρι με εμβολιασμένους ανθρώπους όταν ξέρουμε ότι ένα ολόκληρο έθνος, αυτό της Ινδίας, αφανίζεται μέρα με την ημέρα;

Όλον αυτόν τον καιρό, ωστόσο, δεν σταμάτησα να σκέφτομαι τα ρούχα. Προσπαθώ να φοράω τζιν καθημερινά. Όχι μόνο επειδή μου αρέσει όπως δείχνουν πάνω μου, αλλά επειδή με κάνουν να νιώθω πιο… φυσιολογική. Με βοηθούν να πιστεύω πως κάνω κάτι χρήσιμο. Νευριάζω λίγο όταν βλέπω τα περισσότερα ρούχα στην ντουλάπα μου ανέγγιχτα.
 
Κλείσιμο
Τα ρούχα που φορούσα πριν την πανδημία έγιναν πλέον “τα καλά μου”, αλλά και όσα φορούσα μέσα στην πανδημία – γνωρίζετε ποια – είναι “εξαντλημένα” τώρα. Όσο περισσότερο πλησιάζουμε σε ένα ολοκληρωτικό άνοιγμα, τόσο περισσότερο φαντάζομαι ότι η χρήση των άνετων ρούχων της πανδημίας θα περιορίζεται.

Διαβάστε τη συνέχεια στο marieclaire.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης