Call My Agent: Η σειρά που πρέπει να δείτε αν θέλετε να μάθετε όλη την αλήθεια για το παριζιάνικο στυλ

Call My Agent: Η σειρά που πρέπει να δείτε αν θέλετε να μάθετε όλη την αλήθεια για το παριζιάνικο στυλ

Το σόου του Netflix καταρρίπτει τους μύθους περί γαλλικού στυλ και μας δίνει μαθήματα κομψότητας χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια.

210422180918_DSC04482-1024x684
Το Call My Agent (Dix pour Cent), η εθιστική γαλλική σειρά του Netflix πρόκειται να συνεχιστεί, παρά το φημολογούμενο τέλος της με την περσινή τέταρτη σεζόν, με έναν ακόμα κύκλο επεισοδίων αλλά και με μια νέα ταινία. Μία από τις πολλές απολαύσεις της σειράς είναι ότι προσφέρει μια ματιά στα ενδότερα όχι μόνο της σόου μπιζ, αλλά και της ζωής στο Παρίσι, για την οποία υπάρχουν τόσοι μύθοι όσοι και για τη βιομηχανία της ψυχαγωγίας.

Το Call my Agent αφορά το παρασκηνιακό δράμα σε μια εταιρεία κινηματογραφικών ατζέντηδων. Το πραγματικό ατού της σειράς όμως, είναι οι γκεστ εμφανίσεις διάσημων πρωταγωνιστών, πρόθυμων να διακωμωδήσουν τις περσόνες τους. Για παράδειγμα, η Juliette Binoche μεθάει στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου των Καννών μετά από ένα αποτυχημένο fitting, η Isabelle Huppert συμμετέχει ταυτόχρονα σε δύο ταινίες προσπαθώντας να το κρατήσει κρυφό και η Monica Bellucci προσπαθεί αλλά μπορεί να βρει με τίποτα έναν κατάλληλο παρτενέρ για ραντεβού.

Διαβάστε περισσότερα στο marieclaire.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης