6 γυναίκες μιλούν στο Marie Claire για το τι σημαίνει να είσαι γυναίκα σήμερα

6 γυναίκες μιλούν στο Marie Claire για το τι σημαίνει να είσαι γυναίκα σήμερα

Δείτε τι είπαν στο βίντεο τι είπαν οι Κατερίνα Λέχου, Παυλίνα Βουργαράκη, Νεφέλη Κουρή, Νεφέλη Φασούλη, Γαλάτεια Λασκαράκη και Dua Lipa για την ημέρα αυτή.

210308151549_ysl-2
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας, το Marie Claire προσκάλεσε πέντε γυναίκες να μιλήσουν για το τι σημαίνει ελευθερία επιλογών για εκείνες, ποιές είναι οι διεκδικήσεις τους και από που αντλούν τη δύναμή τους. 
 
Σήμερα και ενώ διανύουμε το 4ο κύμα φεμινισμού, στην Ελλάδα μιλάμε για πρώτη φορά ανοιχτά για το θέμα-ταμπού της σεξουαλικής παρενόχλησης, ξεκινάμε τον δύσκολο διάλογο που θα βελτιώσει τα άλυτα θέματα ισότητας στους επαγγελματικούς χώρους και βλέπουμε δράσεις που στόχο έχουν να εξαλείψουν τη βία κατά των γυναικών. 

Η ηθοποιός Κατερίνα Λέχου, η τραγουδίστρια και τραγουδοποιός Παυλίνα Βουλγαράκη, η ηθοποιός Νεφέλη Κουρή, η τραγουδίστρια και μουσικός Νεφέλη Φασούλη και η διευθύντρια του Marie Claire Γαλάτεια Λασκαράκη μιλούν για τα στερεότυπα που εξακολουθούν να επηρεάζουν την ευημερία και την ευτυχία τους, εκφράζουν τους προβληματισμούς τους και αποκαλύπτουν τι εύχονται για το μέλλον.

Δείτε το βίντεο στο marieclaire.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης