#CareForHumanTouch: H NIVEA απέδειξε πως τα οφέλη του ανθρώπινου αγγίγματος είναι αμέτρητα

#CareForHumanTouch: H NIVEA απέδειξε πως τα οφέλη του ανθρώπινου αγγίγματος είναι αμέτρητα

Τόσο στη σωματική, όσο και ψυχική υγεία.

210217121306_NIVEA_Human-Touch_Visual-1_Lilly-Madelaine
Η Madelaine και η Lilly είναι δίδυμες από το Αμβούργο και γεννήθηκαν πρόωρα κατά 9 εβδομάδες. Οι πιθανότητες για την επιβίωσή τους ήταν μικρές και στην περίπτωση της Madelaine ακόμα μικρότερες, καθώς γεννήθηκε με πρόβλημα στην καρδιά. Μία νοσηλεύτρια είχε την ιδέα να τις βάλει μαζί σε μία θερμοκοιτίδα, μία ιδέα που είχε ως αποτέλεσμα η Lilly να σώσει τη ζωή της αδερφής της. “Μπορεί να μην το θυμάμαι, όμως άπλωσα το χέρι μου και κράτησα το δικό της.. Αμέσως μετά από αυτό καλυτέρεψε”, δηλώνει η ίδια, ενώ η Madelaine συμπληρώνει πως “Είμαι ζωντανή.. λόγω του αγγίγματος της δίδυμης αδερφής μου”.

Θα φανταζόσασταν ποτέ πως το ανθρώπινο άγγιγμα μπορεί να εξυψώνει την ευτυχία και την υγεία μας; Κι όμως, οι έρευνες της NIVEA το επιβεβαιώνουν.
 
Δυο παγκόσμιες έρευνες, που επικεντρώθηκαν στην κατάσταση του ανθρώπινου αγγίγματος στην εποχή πριν τον Covid-19 αλλά και κατά τη διάρκεια αυτού, αποκάλυψαν ένα ανησυχητικό επίπεδο στέρησης του ανθρώπινου αγγίγματος και έντονη αίσθηση μοναξιάς, που τείνουν να γίνουν πιο έντονα από την εν εξελίξει πανδημία.

Διαβάστε τη συνέχεια στο marieclaire.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης