O Νίκος Θωμάς στο Marie Claire: O F&B του Master Chef μιλάει για τους κριτές, τους παίκτες που έφτασαν στον τελικό αλλά και το δικό του εστιατόριο

O Νίκος Θωμάς στο Marie Claire: O F&B του Master Chef μιλάει για τους κριτές, τους παίκτες που έφτασαν στον τελικό αλλά και το δικό του εστιατόριο

Τον πετύχαμε στο Simul στο Κολωνάκι λίγες ώρες πριν το άνοιγμα των εστιατορίων.

O Νίκος Θωμάς στο Marie Claire: O F&B του Master Chef μιλάει για τους κριτές, τους παίκτες που έφτασαν στον τελικό αλλά και το δικό του εστιατόριο
Από τα πρόσωπα που ξεχώρισαν στο Master Chef είναι αδιαμφισβήτητα και ο Νίκος Θωμάς. O F&B του μαγειρικού διαγωνισμού έγινε για το τηλεοπτικό κοινό ότι είναι και για τους παίκτες: αναπόσπαστο κομμάτι. Βρίσκεται πολλά χρόνια πίσω από τις κάμερες αλλά φέτος έχει ξεδιπλώσει το ταλέντο του και μπροστά από αυτές. Ποιος είναι όμως ο εσωστρεφής chef;

Βγαίνει συχνά, του αρέσει να τρώει, να μιλάει, να παίρνει ιδέες. Τον χειμώνα που πέρασε δεν είχε τόσο χρόνο για εκείνον ώστε να μπορέσει να το κάνει αλλά ελπίζει ότι τώρα που θα ανοίξει και πάλι το εστιατόριό του στο Κολωνάκι θα καταφέρει κάνει το tour του. Γενικότερα προτιμά να τρώει ψάρι κι όταν μάλιστα είναι στα κάρβουνα, είναι απόλυτα ικανοποιημένος. Αυτό είναι και το υλικό που του αρέσει και να τα μαγειρεύει. Του αρέσουν οι βόλτες με τη μηχανή, με την οποία έχει τρέλα και να παίζει μουσική. Ήταν άλλωστε σε ροκ μπάντα.

Διαβάστε ολόκληρη τη συνέντευξη στο marieclaire.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
δειτε ολες τις ειδησεις

Δείτε Επίσης