Η Νέα Σελήνη θα είναι διασκεδαστική για αυτά τα ζώδια

Η Νέα Σελήνη θα είναι διασκεδαστική για αυτά τα ζώδια

Μία Νέα Σελήνη είναι εξίσου σημαντική με μία Πανσέληνο.

julie-and-julia-toasting
Το γεγονός ότι δεν μπορείς να την θαυμάσεις με τον ίδιο τρόπο στον ουρανό δεν σημαίνει ότι δεν έχει την ίδια έντονη επιρροή στη ζωή σου. Είδαμε τα ζώδια που θα δυσκολευτούν σε αυτή τη Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται σήμερα στους Διδύμους αλλά υπάρχουν κι αυτά για τα οποία θα είναι διασκεδαστική.

Ο Δίδυμος είναι δημιουργικός, πολυμήχανος και ανοιχτόμυαλος. Ακόμα κι αν κάποια κατάσταση μοιάζει αδύνατη θα βρει τρόπο καθώς αυτό το ζώδιο είναι ικανό να βλέπει τα πράγματα από όλες τις πλευρές. Επίσης είναι το λιγότερο επικριτικό του ζωδιακού γιατί καταλαβαίνει ότι τίποτα δεν είναι μαύρο ή άσπρο αλλά υπάρχουν και τα γκρι.

Σε συνδυασμό με το ότι η Νέα Σελήνη πραγματοποιείται με ανάδρομη Αφροδίτη θα φέρει στην επιφάνεια θέματα σχέσεων και οικονομικά. Ωστόσο, είναι μια ευκαιρία να τα αντιμετωπίσουμε και να μιλήσουμε για τα δύσκολα θέματα. Ο Δίδυμος δίνει αξία στην επικοινωνία οπότε αν έχεις κάτι να πεις, τώρα είναι η ευκαιρία. Ειδικά αν ανήκεις σε ένα από τα παρακάτω ζώδια που θα περάσεις αυτή την ουράνια αλλαγή με τον πιο διασκεδαστικό τρόπο.

Δείτε στο marieclaire.gr για ποια ζώδια θα είναι διασκεδαστική
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης