Η Evangelia είναι μια περήφανη Κρητικοπούλα που θέλει όλoς ο πλανήτης να τραγουδάει "Πάμε πάμε"

Η Evangelia είναι μια περήφανη Κρητικοπούλα που θέλει όλoς ο πλανήτης να τραγουδάει "Πάμε πάμε"

Η 22χρονη μιλάει στο Marie Claire για το συμβόλαιο με τη Sony, το νέο της τραγούδι που έχει ελληνικούς στίχους και το video clip του γυρίστηκε στην Κρήτη και την καραντίνα που περνά στο Λος Άντζελες όπου ζει.

Evangeliah
"Θυμάμαι να είμαι σ’ ένα γεμάτο αυτοκίνητο με την οικογένειά μου πηγαίνοντας στην παραλία και να τραγουδάμε όλοι μαζί το 'Γιαλό Γιαλό'. Το σκέφτομαι τώρα και χαμογελάω..." Αυτή είναι η πρώτη ανάμνηση που έχει η 22χρονη Evangelia από τον εαυτό της να τραγουδά. Μία εικόνα που την φέρνει πίσω στον τόπο καταγωγής της τον οποίο επισκέπτεται κάθε καλοκαίρι. Μπορεί η ζωή της να είναι στην Αμερική αλλά το νησί της η Κρήτη ζει στην καρδιά της και τώρα θα μπορεί να το διαφημίσει σε όλο τον κόσμο μέσα από το νέο της τραγούδι με τίτλο "Πάμε πάμε". Σήμερα κυκλοφορεί επίσημα με το video clip που είναι γυρισμένο στην Ελλάδα. Fun fact: Το αυτοκίνητο που με το οποίο πήγαινε στην παραλία με την οικογένειά της είναι το ίδιο κόκκινο αγροτικό από το βίντεο!

Με αφορμή το νέο τραγούδι η Evangelia μιλάει στο Marie Claire για την απόφασή της να αφήσει αυτό που σπούδασε και να ασχοληθεί με τη μουσική, για την επιλογή να βάλει ελληνικούς στίχους στα τραγούδια της αλλά και για το πώς βιώνει την καραντίνα στην Λος Άντζελες όπου ζει και εργάζεται μαζί με τον σύντροφό της, Stolar.

Διαβάστε ολόκληρη τη συνέντευξη στο marieclaire.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης