Βικτόρια Μπέκαμ: Έχω όλα όσα έχω ονειρευτεί στη ζωή μου

Βικτόρια Μπέκαμ: Έχω όλα όσα έχω ονειρευτεί στη ζωή μου

Η Βικτόρια Μπέκαμ είναι στο εξώφυλλο της αυστραλιανής Vogue – Αποκάλυψε πώς έχει ολοκληρωθεί μέσα από τη δουλειά της σαν σχεδιάστρια μόδας

Victoria_Beckham
Είναι σύζυγος, μητέρα τεσσάρων παιδιών και μια πολύ πετυχημένη και ζάμπλουτη επιχειρηματίας. Μόλις στα 42 της χρόνια και η Βικτόρια Μπέκαμ έχει πετύχει τόσα πολλά που άλλες γυναίκες θέλουν 10... ζωές για να τα πετύχουν.

Η σχεδιάστρια μόδας είναι το εξώφυλλο της αυστραλιανής Vogue για το μήνα Νοέμβριο. To περιοδικό της έκανε αφιέρωμα για τα 10 χρόνια που έχει στη βιομηχανία της μόδας με το brand που φέρει το όνομά της. Στη συνέντευξη που παραχώρησε είπε μεταξύ άλλων ότι την εταιρεία ρούχων την βλέπει σαν το πέμπτο της παιδί.


«Είμαι πολύ ευτυχισμένη σύζυγος και μητέρα. Τα τελευταία 10 χρόνια με πολύ σκληρή δουλειά έχω πετύχει όσα έχω ονειρευτεί. Για μένα η εταιρία ρούχων μου είναι σαν να έχω πέμπτο παιδί. Ζω και αναπνέω επτά μέρες την εβδομάδα για αυτό το fashion brand. Ποτέ δεν κλείνω το τηλέφωνο, πάντα απαντάω στα emails, ποτέ δεν πηγαίνω διακοπές. Το κλειδί για να πετύχεις είναι η σκληρή και ασταμάτητη δουλειά».

Η Βικτόρια αναφέρθηκε επίσης και στην εποχή των Spice Girl: «Ήμουν ποπ σταρ και έγινα σχεδιάστρια μόδας. Δεν ήθελα να κάνω τα ίδια πράγματα που κάνουν όλοι οι άλλοι. Πιθανόν να ήμουν αφελής αλλά αυτό που έμαθα στη ζωή μου είναι πάντα να δέχομαι προκλήσεις. Έχω ζήσει πολλές και σπουδαίες στιγμές στην καριέρα μου. Αλλά δεν μου αρέσει να σταματάω εκεί. Πάντα σκέφτομαι την επόμενή μου κίνηση».

Κλείσιμο
Η Βικτόρια Μπέκαμ είναι παντρεμένη με τον Ντέιβιντ Μπέκαμ και μαζί έχουν αποκτήσει τέσσερα παιδιά. Τον 19χρονο Μπρούκλιν, τον 16χρονο Ρομέο, τον 12χρονο Κρουζ και την 7χρονη Χάρπερ.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης