Το μέγεθος 16 κατακτά τη Νέα Υόρκη!

Το μέγεθος 16 κατακτά τη Νέα Υόρκη!

Μέσα σε αέρινα φορέματα, εφαρμοστά παντελόνια και άνετες βερμούδες μια παρέλαση από εκθαμβωτικά plus-size μοντέλα απέδειξαν πόσο όμορφες μπορούν να είναι οι συγκεκριμένες αναλογίες...

Το μέγεθος 16 κατακτά τη Νέα Υόρκη!
Μέσα σε αέρινα φορέματα, εφαρμοστά παντελόνια και άνετες βερμούδες μια παρέλαση από εκθαμβωτικά plus-size μοντέλα απέδειξαν πόσο όμορφες μπορούν να είναι οι συγκεκριμένες αναλογίες.

Στα 46 χρόνια του θεσμού αυτή ήταν η πρώτη φορά που μία ολόκληρη παρουσίαση αποτελούνταν αποκλειστικά από κοπέλες μεγαλύτερου μεγέθους, βάζοντας τέρμα στην αποθέωση του υπερβολικά αδύνατου σώματος.

Κλείσιμο
Το κοινό, που περιλάμβανε πολλούς celebrities και σημαντικά άτομα για τη βιομηχανία της μόδας σηκώθηκε στο τέλος της εκδήλωσης εκφράζοντας τον ενθουσιασμό του για την πρωτοβουλία της αμερικανικής μάρκας OneStopPlus.com, που ήταν υπεύθυνη για το show. Η εν λόγω επιχείρηση προωθεί τα ενδύματά της με την πεποίθηση πως οι γυναίκες με καμπύλες μπορούν να είναι το ίδιο όμορφες και μοδάτες.

Μάλιστα η Whitney Thompson, νικήτρια του America's Next Top Model, δήλωσε πως δεν υπάρχει λόγος ένα μοντέλο μεγέθους 16 να μην κρατά περήφανα ψηλά το κεφάλι της στην πασαρέλα όπως κάθε άλλο μοντέλο.

 Η οργανώτρια της επίδειξης  Nancy Le Winter από την άλλη, ισχυρίστηκε πως πρέπει επιτέλους η μόδα να απευθυνθεί σε όλες τις γυναίκες. Ήταν η πρώτη φορά που οποιαδήποτε μπορεί να κοιτάξει γύρω της και να πει «μπορώ να το φορέσω αυτό!»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης