Η δίαιτα της Lady Gaga!

Η δίαιτα της Lady Gaga!

Συναυλίες, γυρίσματα, τηλεοπτικές εμφανίσεις και video clips είναι μερικά από όσα περιλαμβάνει το βαρύ πρόγραμμα της Lady Gaga! Ένα τόσο εξοντωτικό πρόγραμμα απαιτεί και καλή διατροφή. Έλα όμως που το κορμί της πρέπει να παραμείνει αψεγάδιαστο…

Η δίαιτα της Lady Gaga!

Συναυλίες, γυρίσματα, τηλεοπτικές εμφανίσεις και video clips είναι μερικά από όσα περιλαμβάνει το βαρύ πρόγραμμα της Lady Gaga! Ένα τόσο εξοντωτικό πρόγραμμα απαιτεί και καλή διατροφή. Έλα όμως που το κορμί της πρέπει να παραμείνει αψεγάδιαστο… Να τι κάνει η Gaga όπως αποκάλυψε στο περιοδικό "People" η χορογράφος της, η LaurieAnn Gibson, προκειμένου να διατηρείται σε φόρμα.

"Προτιμά τσιπς ολικής άλεσης με ντιπ ντομάτας, φέτες τυριού τόφου (tofu) - πρόκειται για τυρί που φτιάχνεται φυσικά και παράγεται από σόγια), φέτες γαλοπούλας, χούμους (πουρές ρεβιθιών με ταχίνι) και νερό καρύδας (ο χυμός που βγαίνει από τις άγουρες καρύδες)- τόνισε η χορογράφος για να συμπληρώσει πως όποτε πεινούν και οι δύο - κατά τις εξαντλητικές πρόβες που κάνουν- τρώνε ένα ή δύο τοστάκια με λίγο λευκό κρασί.

Πάντως, όσον αφορά το νερό καρύδας, αυτό φαίνεται να είναι νέο trend στις δίαιτες διάσημων. Οι λάτρεις του υποστηρίζουν πως πρόκειται για ένα ρόφημα άκρως υγιεινό αλλά και διαιτητικό αφού περιέχει πολλούς ηλεκτρολύτες αλλά ελάχιστες θερμίδες!

Μην ξεχάσουμε πως παλαιότερα η Gaga είχε προκαλέσει την οργή των διατροφολόγων ανά τον κόσμο, όταν είχε αποκαλύψει στην "Daily Telegraph" πως δεν τρώει καθόλου ψωμί και τρέφεται αποκλειστικά με λαχανικά, σαλάτες και ψάρι.

Πάντως εσύ χρησιμοποίησε τις τροφές που προτιμά η Gaga αλλά μόνο σαν ενδιάμεσα σνακ!

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης