Το «παραστράτημα» της Kate Moss

Το «παραστράτημα» της Kate Moss

Σαμποτάζ στον ίδιο της τον εαυτό φαίνεται πως βάλθηκε να κάνει η Kate Moss, αφού μετά τα κοντινά -καθόλου κολακευτικά- πλάνα στα οποία εμφανίζεται να κυκλοφορεί χωρίς make up, το γύρο του κόσμου κάνει άλλη μια φωτογραφία

Το «παραστράτημα» της Kate Moss
Σαμποτάζ στον ίδιο της τον εαυτό φαίνεται πως βάλθηκε να κάνει η Kate Moss, αφού μετά τα κοντινά -καθόλου κολακευτικά- πλάνα στα οποία εμφανίζεται να κυκλοφορεί χωρίς make up, το γύρο του κόσμου κάνει άλλη μια φωτογραφία της πως αποδεικνύει πως κάτι δεν πάει καλά με την «Καιτούλα».

Όταν λέμε ότι είναι της μόδας το natural look δεν εννοούμε ότι πρέπει να βγαίνουμε από το σπίτι αχτένιστες και αδιαφορώντας για τις ατέλειες που μπορεί να έχουμε στο δέρμα μας.

Επίσης δεν φοράμε πέδιλα όταν δεν έχουμε περιποιηθεί καταλλήλως τα κάτω άκρα μας, στυλιστικό έγκλημα στο οποίο υπέπεσε το fashion icon (;) Kate Moss σε πρόσφατη επίσημη έξοδό της. Πολλοί ήταν εκείνοι που είχαν απορήσει πως το πετυχημένο μοντέλο των  90’s κατάφερε -αφού «κάηκε» από τα ναρκωτικά- να συνεχίσει την καριέρα του και μάλιστα  υπογράφοντας χρυσά συμβόλαια. Χρήματα τα οποία άλλωστε της προσφέρονταν για την υποτιθέμενη υπαρκτή εικόνα της και όχι ως «πρώτη ύλη» για το Photoshop.
 
Κλείσιμο
Ας προσπαθήσει τουλάχιστον να κρατήσει τα προσχήματα φροντίζοντας λίγο αυτήν την εικόνα. Δεν έχει νόημα να φοράς ένα υπέροχο φόρεμα και από κάτω να εμφανίζεις το πόδι της φωτογραφίας. Είναι σα να σκουπίζεις και να βάζεις τις βρωμίτσες κάτω από το χαλί. Και να πούμε ότι δεν έχει δεύτερο ζευγάρι παπούτσια…




Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης