Μέγκαν Μαρκλ-Πρίγκιπας Χάρι: Τέλος το κυνήγι για τον Βρετανό γαλαζοαίματο

Μέγκαν Μαρκλ-Πρίγκιπας Χάρι: Τέλος το κυνήγι για τον Βρετανό γαλαζοαίματο

Αυτό υποστηρίζει η διάσημη καθηγήτρια και οικολόγος Τζέιν Γκούντολ

harry-meghan
Την εκτίμηση ότι η Μέγκαν Μαρκλ θα υποχρεώσει τον πρίγκιπα Χάρι να σταματήσει και το κυνήγι επειδή δεν της αρέσει διατύπωσε η διάσημη καθηγήτρια και οικολόγος Τζέιν Γκούντολ.

Η ίδια εκτίμησε ότι ο Βρετανός πρίγκιπας έχει διαπιστώσει μετά τη μετακόμισή του με την σύζυγό του και τον γιό τους Άρτσι αλλά και το «Megxit» από  το παλάτι του Μπάκιγχαμ ότι η ζωή στη Βόρεια Αμερική είναι λίγο πιο πολύπλοκη.

Η 86χρονη Γκούντολ πάντως είπε για τον Χάρι ότι μαζί με τον αδερφό του είναι «πρωτοπόροι για τον φυσικό κόσμο, εκτός από όταν κυνηγούν και πυροβολούν».

«Αλλά πιστεύω ότι ο Χάρι θα σταματήσει γιατί στη Μέγκαν δεν αρέσει το κυνήγι οπότε υποπτεύομαι ότι η δραστηριότητα αυτή γι΄αυτόν έχει σταματήσει» είπε η Γκούντολ μιλώντας στο Radio Times.

Στη συνέντευξη που δόθηκε με αφορμή το τελευταίο ντοκιμαντέρ της Γκούντολ με τίτλο The Hope η 86χρονη επιστήμονας εξέφρασε την ελπίδα ότι ο Χάρι θα συνεχίσει να στηρίζει τέτοιες προσπάθειες «αν και πιστεύω ότι πλέον αντιλαμβάνεται ότι η ζωή είναι λίγο πιο πολύπλοκη».

Κλείσιμο
Τόσο ο Χάρι όσο και ο αδερφός του, πρίγκιπας Ουίλιαμ έχουν επικριθεί στο παρελθόν για το γεγονός ότι έχουν λάβει μέρος σε ομαδικά κυνήγια μολονότι και οι δύο είναι πολέμιοι του παράνομου εμπορίου άγριων ζώων και υποστηρικτες του κινήματος προστασίας των υπό εξαφάνιση ζώων.

Ειδήσεις σήμερα

Μητσοτάκης: Δεν αργεί η σταδιακή άρση των μέτρων, εφόσον συνεχιστεί η συμμόρφωση

Πώς θα υλοποιηθεί στη χώρα μας η έγχυση πλάσματος από ιαθέντες ασθενείς σε πάσχοντες από Covid-19

Ρεπόρτερ προς Τραμπ: «Τι κάνατε τον Φεβρουάριο για την πανδημία;» - «Το καλύτερο δυνατό» η απάντηση
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης