Κορωνοϊός: Ο Ραλφ Λόρεν δίνει 10 εκατομμύρια δολάρια

Κορωνοϊός: Ο Ραλφ Λόρεν δίνει 10 εκατομμύρια δολάρια

Τα χρήματα θα διοχετευθούν σε υπαλλήλους και εταιρίες που ασχολούνται με την πανδημία

ralph-lauren
Πολλοί είναι οι rich και famous του πλανήτη που βοηθούν στην καταπόλεμηση του κορωνοϊού. Μετά τους Ριάνα, Αντζελίνα Τζολί, Κιάρα Φεράνι ο οίκος μόδας, Ραλφ Λόρεν συμβάλλει στη μάχη αυτή και μάλιστα πολύ γενναιόδωρα καθώς προσφέρει 10 εκατομμύρια δολάρια.

Πιο συγκεκριμένα Το «Ralph Lauren Corporate Foundation», ανακοίνωσε πως θα δωρίσει 10 εκατομμύρια δολάρια για να βοηθήσει στη μάχη κατά του κορωνοιού που μαστίζει αυτή τη στιγμή όλο τον πλανήτη. Τα χρήματα θα διοχετευθούν σε υπαλλήλους και εταιρίες που ασχολούνται με την πανδημία.
«Στον πυρήνα της εταιρίας μας, υπήρχε πάντα το πνεύμα της ενότητας που εμπνέει και τη δημιουργικότητά μας, την αυτοπεποίθησή μας και περισσότερο την υποστήριξη που έχουμε ο ένας για τον άλλον. Τις προηγούμενες εβδομάδες και μήνες, αυτό το πνεύμα ποτέ δεν πτοήθηκε. Πιστεύουμε πως ανεξάρτητα από το ποιος είσαι και από πού προέρχεσαι συνδεόμαστε όλοι μεταξύ μας. Για αυτόν τον λόγο αναλαμβάνουμε δράση για να βοηθήσουμε τις ομάδες μας και τις κοινότητες κατά τη διάρκεια αυτής της κρίσης», δήλωσε ο Ραλφ Λόρεν.



Λίγες μέρες πριν η Ντονατέλα Βερσάτσε είχε ανακοινώσει πως θα δωρίσει και εκείνη χρήματα στην έρευνα για τον κορωνοϊό ενώ ταυτόχρονα ο οίκος Louis Vuitton δήλωσε δημόσια πως διαθέτει τα εργοστάσιά του για να παρασκευαστούν αντισηπτικά για τα χέρια.


Ειδήσεις σήμερα: 

Κορωνοϊός - Άντριου Κουόμο: Ο Νεοϋορκέζος Κυβερνήτης που αγαπά ο κόσμος και μισεί ο Τραμπ

Κορωνοϊός - ΗΠΑ: 81χρονη που κόλλησε σε οίκο ευγηρίας επέστρεψε σπίτι της

Κορωνοϊός - ΗΠΑ: Πάνω από 200 θάνατοι σε μια μέρα - Η Νέα Υόρκη το επίκεντρο - 60.000 κρούσματα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης