Κορωνοϊός ΗΠΑ - Αντζελίνα Τζολί: Προσφέρει 1 εκατ. δολάρια για δωρεάν παιδικά γεύματα

Κορωνοϊός ΗΠΑ - Αντζελίνα Τζολί: Προσφέρει 1 εκατ. δολάρια για δωρεάν παιδικά γεύματα

Η 44χρονη Αμερικανίδα σταρ, με έντονη ανθρωπιστική δράση, ενισχύει το έργο της οργάνωσης No Kid Hungry

angelina_jolie
Η Αντζελίνα Τζολί παίρνει μια ακόμη σημαντική πρωτοβουλία για τα παιδιά ευάλωτων κοινωνικών ομάδων, εν όψει της έξαρσης του κορωνοϊού στις ΗΠΑ. Με τα σχολεία να έχουν κλείσει σε όλη την αμερικανική επικράτεια, οι μαθητές ευάλωτων κοινωνικών ομάδων που βασίζονται σε σχολικά γεύματα κινδυνεύουν να μην τρέφονται. Η Αμερικανίδα ηθοποιός και σκηνοθέτης δώρισε το ποσό του ενός εκατομμυρίου δολαρίων στην οργάνωση No Kid Hungry που διανέμει βοήθεια σε κοινότητες για να παράσχουν γεύματα σε παιδιά που σιτίζονται στα σχολεία, σύμφωνα με το People.

«Από αυτήν την εβδομάδα, πάνω από ένα δισεκατομμύριο παιδιά σε όλο τον κόσμο είναι εκτός σχολείου λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού» ανέφερε η Αντζελίνα Τζολί σε δήλωσή της. «Πολλά παιδιά εξαρτώνται από τη φροντίδα και τη διατροφή που λαμβάνουν κατά τη διάρκεια των σχολικών ωρών, συμπεριλαμβανομένων σχεδόν 22 εκατομμυρίων παιδιών στην Αμερική, που εξαρτώνται από τη στήριξη σίτισης. Η οργάνωση Kid Hungry καταβάλλει σημαντικές προσπάθειες για να φτάσει όσο το δυνατόν περισσότερα παιδιά» σημείωσε.

Σύμφωνα με ανακοίνωση, η οργάνωση No Kid Hungry έχει ήδη διανείμει βοήθεια 2 εκατομμυρίων δολαρίων σε 78 διαφορετικές οργανώσεις σε 30 πολιτείες στις ΗΠΑ.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης