Δωροθέα Μερκούρη: Τελευταία στιγμή απέφυγα την πανδημία στην Ιταλία

Dorothea_Merkouri

«Έχω φίλους και συγγενείς στο Μιλάνο, ευτυχώς είναι όλοι καλά. Είναι όλοι στο σπίτι πάρα πολύ καιρό», είπε το γνωστό μοντέλο

Για το πώς την τελευταία στιγμή δεν ταξίδεψε στην Ιταλία και συγκεριμένα στη Ρώμη μίλησε η Δωροθέα Μερκούρη. Το γνωστό μοντέλο σε δηλώσεις του αποκάλυψε πως απέφυγε να πάει στην Ιταλία τελευταία στιγμή, όταν ξεκινούσε η πανδημία του κορωνοϊού:

«Ήμουν εδώ όταν ξεκίνησε όλη αυτή η φασαρία στην Ιταλία, οπότε δεν έφυγα. Μου λέει η μαμά μου “δεν θα φύγεις εσύ τώρα”. Λέω “μα δεν έχει συμβεί τίποτα, εγώ πάω στην Ρώμη ούτως η άλλως. Δεν έχει πρόβλημα η Ρώμη”. Λέω μετά “μήπως να μη φύγω”; Και δεν έφυγα. Και δυστυχώς, εξελίχθηκε η κατάσταση σε αυτό που βλέπουμε. Έχω πάρα πολλούς φίλους και συγγενείς σε όλη την Ιταλία. Έχω φίλους και συγγενείς στο Μιλάνο, ευτυχώς είναι όλοι καλά. Είναι όλοι στο σπίτι πάρα πολύ καιρό. Όσοι είμαστε από τη νότια Ιταλία το αντιμετωπίζουμε καλύτερα. Εμείς, η οικογένειά μου, μαγειρεύουμε πάρα πολύ, γελάμε, εκφράζουμε τα συναισθήματά μας λίγο περισσότερο από τους βόρειους. Στη βόρεια Ιταλία οι άνθρωποι είναι ακόμα σε σοκ».

Η Δωροθέα Μερκούρη σημείωσε πως η κόρη της προτίμησε να παραμείνει στην Ολλανδία.

Τελευταία στιγμή η Δωροθέα Μερκούρη απέφυγε την πανδημία στην Ιταλία


Διαβάστε επίσης:

Κορωνοϊός: Σε ποιες επιφάνειες αντέχει περισσότερο; Δύο ειδικοί απαντούν

Κορωνοϊός: Η Ισπανία υπερψηφίζει την παράταση της κατάστασης έκτακτης ανάγκης

Κορωνοϊός στην Ισπανία: Βγήκε από τη ΜΕΘ, τη χειροκρότησαν και πέθανε μετά από 36 ώρες

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης