Μελίνα Μερκούρη: «Μαριάννα, αν επιστρέψουν τα μάρμαρα, θα ξαναγεννηθώ» είπε στη Βαρδινογιάννη

Η Μαριάννα Βαρδινογιάννη θυμάται την Μελίνα και όσα της εκμυστηρεύτηκε λίγο πριν φύγει από τη ζωή - «Της έδωσα μια υπόσχεση ζωής, γι' αυτήν την υπόσχεση αγωνίζομαι»

Μια προσωπική ανάρτηση για την αγαπημένη της φίλη Μελίνα, τη «Μελίνα όλων των Ελλήνων» επέλεξε να κάνει η Μαριάννα Βαρδινογιάννη, σήμερα, ανήμερα της 26ης επετείου θανάτου της «τελευταίας Ελληνίδας θεάς».

Η Μαριάννα Βαρδινογιάννη αποκάλυψε τα τελευταία λόγια που της εκμυστηρεύτηκε η Μελίνα Μερκούρη, λίγο πριν φύγει από τη ζωή.

«"Μαριάννα, αν επιστρέψουν τα μάρμαρα, εγώ θα ξαναγεννηθώ". Της έδωσα μια υπόσχεση ζωής: πως θα προσπαθήσω με όλες μου τις δυνάμεις. Αγαπημένη μου Μελίνα, να ξέρεις πως για αυτή την υπόσχεση αγωνίζομαι», έγραψε η κυρία Βαρδινογιάννη.

Αναλυτικά, η κυρία Βαρδινογιάννη έγραψε στο twitter:

«Σαν σήμερα, έφυγε από τη ζωή η αγαπημένη μου φίλη Μελίνα. Η Μελίνα μας. Η Μελίνα όλων των Ελλήνων. Όλοι την αποκαλούμε με το μικρό της όνομα γιατί όλοι οι Έλληνες τη νιώθουμε τόσο δική μας. Δεν ξεχνώ ποτέ τα τελευταία της λόγια που μου εκμυστηρεύτηκε λίγο πριν φύγει από τη ζωή: "Μαριάννα, αν επιστρέψουν τα μάρμαρα, εγώ θα ξαναγεννηθώ". Της έδωσα μια υπόσχεση ζωής: πως θα προσπαθήσω με όλες μου τις δυνάμεις. Αγαπημένη μου Μελίνα, να ξέρεις πως για αυτή την υπόσχεση αγωνίζομαι».


Διαβάστε επίσης: 

Έτος Μελίνα Μερκούρη: Αυτό είναι το πρόγραμμα των εκδηλώσεων

Independent: «Ντροπή η άρνηση του Τζόνσον να επιστρέψει στην Ελλάδα τα Γλυπτά του Παρθενώνα»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr