Έπειτα από μεγάλη περιπέτεια με την υγεία του ο Γιώργος Κοτανίδης άφησε την τελευταία του πνοή στο νοσοκομείο σε ηλικία 74 ετών. Ο ηθοποιός αφήσε απαρηγόρητες τις δύο κόρες του, Εύα και Αντιγόνη, και τη σύντροφό του Ιωάννα.
Ο Γιώργος Κοτανίδης, μόλις το περασμένο καλοκαίρι, είχε παντρέψει την κόρη του Αντιγόνη με τον εκλεκτό της καρδιάς της Γιάννη Μήτσο. Η τελετή είχε γίνει στις 30 Ιουνίου στο δημαρχείο Αθηνών. Για το ευχάριστο γεγονός είχε γράψει στο Facebook η μεγαλύτερη κόρη του ηθοποιού Εύα, αναρτώντας και φωτογραφίες από το γάμο, όπου φυσικά εκτός από τη νύφη πρωταγωνιστούσε ο χαμογελαστός ηθοποιός.
Σε μια εποχή όπου η τεχνολογία γίνεται ολοένα πιο έξυπνη και διασυνδεδεμένη, η Xiaomi, 17 Series, μαζί με το ολοκληρωμένο οικοσύστημα που την πλαισιώνει από tablets, smartwatch και trackers προσφέρει μια πραγματικά connected και A.I. εμπειρία και μάλιστα με early bird προσφορές έως τις 15 Μαρτίου.