Φωτογραφίες: Φιλανθρωπική βραδιά από τη Μαρίνα Πατούλη

Φωτογραφίες: Φιλανθρωπική βραδιά από τη Μαρίνα Πατούλη

Πλήθος κόσμου ανταποκρίθηκε στο φιλανθρωπικό κάλεσμα, ανάμεσά τους και η υπουργός Παιδείας Νίκη Κεραμέως

patoulena
Θερμή ήταν η ανταπόκριση στο φιλανθρωπικό κάλεσμα του Ομίλου για την UNESCO Βορείων Προαστίων για την ενίσχυση του έργου της «Κιβωτού του Κόσμου».

Μία Χριστουγεννιάτικη φιλανθρωπική μουσική βραδιά, αφιερωμένη στο παιδί και στη μητέρα, με σκοπό την ενίσχυση του έργου του εθελοντικού μη κυβερνητικού οργανισμού ειδικής μέριμνας και προστασίας μητέρας και παιδιού «Κιβωτός του Κόσμου», πραγματοποίησε ο Όμιλος για την UNESCO Βορείων Προαστίων στο πλαίσιο των ανθρωπιστικών ιδεωδών του.

Το πλήθος του κόσμου που ανταποκρίθηκε στο φιλανθρωπικό κάλεσμα αλλά και τους χορηγούς της βραδιάς ευχαρίστησε η Πρόεδρος του Ομίλου για την UNESCO Βορείων Προαστίων Μαρίνα Πατούλη Σταυράκη.

Τη βραδιά άνοιξε η παιδική χορωδία του Ομίλου για την UNESCO Βορείων Προαστίων που σε συνεργασία με το Ωδείο Κλασσικής και Σύγχρονης Μουσικής ερμήνευσε χριστουγεννιάτικες μελωδίες και κάλαντα. Τη διδασκαλία και τη διεύθυνση της χορωδίας είχε η μαέστρος Ντέπη Σακελλαρίου και στο πιάνο συνόδευε η Μαρία Μάζη.

Την Πρόεδρο του Ομίλου κυρία Πατούλη Σταυράκη, καλωσόρισε στο βήμα ο υπεύθυνος Δημοσίων και Διεθνών Σχέσεων του Ομίλου Νίκος Παπαδάκης, ο οποίος αναφέρθηκε στις σημαντικές πρωτοβουλίες και συνεργασίες του Ομίλου σε διάφορους τομείς στα δυόμιση χρόνια δραστηριοποίησής του, προαναγγέλλοντας ένα ακόμα πιο δυναμικό νέο ξεκίνημα με αφετηρία τη νέα χρονιά.

Η Πρόεδρος του Ομίλου για την UNESCO Βορείων Προαστίων Μαρίνα Πατούλη Σταυράκη, συγκινημένη, στον χαιρετισμό της ευχαρίστησε όλους τους φίλους, τα μέλη, τα παιδιά της χορωδίας και τους γονείς τους, τους εθελοντές, τους χορηγούς και τους υποστηρικτές της UNESCO, τους ανθρώπους της πολιτικής, της αυτοδιοίκησης και της επιστήμης, για τη σταθερή υποστήριξη του έργου του Ομίλου.
patoulis_unesco
ΜΑΡΙΝΑ ΠΑΤΟΥΛΗ, ΝΙΚΗ ΚΕΡΑΜΕΩΣ, ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΕΛΕΑΚΗΣ


«Μας ανοίξατε την αγκαλιά σας και μας δώσατε στήριξη και δύναμη για να συνεχίσουμε ακόμα πιο δυναμικά. Στη σύγχρονη εποχή αυτό που έχουμε περισσότερο ανάγκη είναι η αγάπη, η αλληλεγγύη και η ανθρωπιά μέσα από τα μάτια των παιδιών μας. Ας αφήσουμε το αίσθημα της αγάπης για τον συνάνθρωπο να κατακλύσει τις ψυχές μας. Ας διδαχθούμε από το παράδειγμα του πατέρα Αντώνιου και από το τεράστιο ανθρωπιστικό και κοινωνικό έργο που επιτελεί μέσα από την “Κιβωτό του Κόσμου”. Σε μια εποχή στείρα από συναίσθημα, αυτό που έχουμε ανάγκη είναι να νιώσουμε πάνω απ’ όλα άνθρωποι. Ας αφήσουμε, λοιπόν, την παιδικότητά μας να ξεχειλίσει αλλά και να αντλήσουμε έμπνευση από τα παιδιά μας για να συνεχίσουμε δυναμικά μαζί με τα παιδιά αλλά και μέσα από αυτά. Ας γίνουμε οι ίδιοι το φωτεινό παράδειγμα για εκείνα και ας προσπαθήσουμε να χτίσουμε ένα καλύτερο “αύριο” που να αρμόζει και στα παιδιά μας αλλά και σε εμάς. Χρόνια πολλά και καλές γιορτές σε όλους».

Κλείσιμο
Ολοκληρώνοντας η κ. Πατούλη, ευχαρίστησε και την εκπρόσωπο της «Κιβωτού του Κόσμου» Σοφία Γιάννου, για την παρουσία της στη βραδιά, την οποία και συνεχάρη για το σημαντικό της έργο. Η φιλανθρωπική βραδιά πραγματοποιήθηκε χάρη στην οικονομική συνεισφορά των χορηγών, τους οποίους ως Όμιλος ευχαριστεί θερμά για τη στήριξή τους.
patoulis
ΕΛΕΝΑ ΚΥΡΙΤΣΗ, ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης