GNTM 2: Κέισι και Κάτια το... πούλησαν το λάδι - Πόπη και Κωνσταντίνα το... έκαψαν

GNTM 2: Κέισι και Κάτια το... πούλησαν το λάδι - Πόπη και Κωνσταντίνα το... έκαψαν

Οι δύο νικήτριες απέδειξαν ότι είναι τα απόλυτα φαβορί για το τελικό έπαθλο - Κλάματα, άγχη και εντάσεις

keisi_katia
Να λανσάρουν αρωματικό λαδάκι σώματος είχαν ως αποστολή τα κορίτσια του GNTM 2 και θα περίμενε κανείς να... γλιστρήσει το project άνετα, καθώς και οι απαιτήσεις είναι πλέον υψηλότερες. Όμως από τη θεωρία έως την πράξη η απόσταση είναι τεράστια. Διότι, όπως αποδείχθηκε, τα περίσσότερα κορίτσια αντί να το... πουλήσουν το λαδάκι έβγαλαν το... λάδι στους κριτές και τους μάνατζέρ τους, δείχνοντας ότι δεν είχαν αντιληφθεί ακριβώς τι πρέπει να κάνουν.

Μετά από κλάματα, άγχος και πολλές επικρίσεις για την εικόνα των κοριτσιών, δύο ήταν εκείνες που κατάφεραν να πετύχουν το concept και να μοιραστούν την πρωτιά. Κέισι και Κάτια, ή Κάτια και Κέισι, όπως προτιμά ο καθένας, πούλησαν σωστά το προϊόν, αποδεικνύοντας ότι οι δυο τους είναι τα απόλυτα φαβορί να κερδίσουν το τελικό βραβείο στο ριάλιτι των μοντέλων.



Κλείσιμο
Στον αντίποδα, μέσα στη λίστα των κοριτσιών που δεν έπεισαν με την παρουσία τους, ξεχώρισαν δύο. Κωνσταντίνα και Πόπη το... έκαψαν το λάδι, με αποτέλεσμα να πάρουν... το εισιτήριο της εξόδου, η δε Πόπη για δεύτερη φορά στο φετινό GNTM.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης