Τηλεοπτικά παρασκήνια: Οι πέντε φιναλίστ του GNTM και τα ρεκόρ των “Αγριων Μελισσών”

Τηλεοπτικά παρασκήνια: Οι πέντε φιναλίστ του GNTM και τα ρεκόρ των “Αγριων Μελισσών”

Off stage - Τηλεοπτικά παρασκήνια, ειδήσεις, αποκαλύψεις και απρόοπτα

Agries_Melisses
****Πολλές οι διαρροές, πολλά τα σενάρια, ακόμη περισσότερα τα στοιχήματα για την τελική νικήτρια. Η ουσία πάντως μέχρι στιγμής είναι πως η τελική πεντάδα του “Greece's Next Top Model” έχει διαμορφωθεί και αποτελείται από τις Κάτια, Μαρία, Αννα – Μαρία, Χαρά και Κέισι. Ας αρχίσουν τα στοιχήματα, λοιπόν!

****Σε προχωρημένες συζητήσεις η Αντελίνα Βαρθακούρη για να κάνει το επόμενο τηλεοπτικό βήμα της, το οποίο ίσως δεν είναι αυτό που ακούγεται έντονα στην πιάτσα.

****47,2% τηλεθέαση στις γυναίκες άνω των 55 ετών σημείωσαν οι “Αγριες Μέλισσες” το βράδυ της Τρίτης. Λογικό. Στις γυναίκες αρέσει η μυθοπλασία και ειδικά ο έρωτας. Είτε ανεκπλήρωτος είτε μοιραίος.

****Από την άλλη με ένα 70,4% αντάμειψαν το ριάλιτι μόδας GNTM το ίδιο βράδυ, οι νεαρότερες τηλεθεάτριες, ηλικιών 18 ως 24. Ενα όνειρο τρελό, όνειρο απατηλό είναι μάλλον αυτό που τις παρασύρει. Τις νεότερες. Γιατί οι μεγαλύτερες, έπαθαν κι έμαθαν.

****Ποιος παρουσιαστής αυτοπροτάθηκε για την παρουσίαση του “Big Brother” εισπράττοντας ένα μεγαλοπρεπές “όχι”;

****Οι οντισιόν του “Master Chef¨” στη Θεσσαλονίκη έβγαλαν “λαυράκια”. Τελικά η δεξαμενή των παικτών ριάλιτι στη χώρα μοιάζει ανεξάντλητη. Οσοι δεν καταφέρουν να περάσουν ας μην απογοητεύονται. Υπάρχει και το “Big Brother” και δίνει έπαθλο 100 χιλιάδες ευρώ. Ασε, που δεν απαιτούνται και προσόντα.

****Το Εθνικό Ραδιοτηλεοπτικό Συμβούλιο δεν θεωρεί σημαντική την ενημέρωση των δημοσιογράφων εδώ και μήνες. Εντωμεταξύ στην ελληνική τηλεόραση γίνονται και λέγονται “τέρατα” αλλά αντίδραση καμία...

****Ιεροκλής Μιχαηλίδης, Βύρων Κολάσης, Κώστας Αναγνωστόπουλος, Ελίνα Μάλαμα και Μικαέλλα Κασινού είναι τα πέντε νέα πρόσωπα που μπαίνουν στις «Οκτώ λέξεις» του Ανδρέα Γεωργίου. Για να δούμε.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης