Ντέμι Μουρ: Η Sun λέει ότι ο βιαστής της ήταν ελληνικής καταγωγής

Ντέμι Μουρ: Η Sun λέει ότι ο βιαστής της ήταν ελληνικής καταγωγής

Ο Βασίλης Ντούμας φέρεται να ήταν ιδιοκτήτης ενός δημοφιλούς εστιατορίου στο Λος Άντζελες

demi-moore-arthro-viasmos
Την ταυτότητα του άνδρα που βίασε την Ντέμι Μουρ όταν αυτή ήταν 15 ετών έδωσε στη δημοσιότητα η βρετανική Sun υποστηρίζοντας ότι ο άνδρας ήταν ελληνικής καταγωγής.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα το όνομα του βιαστή ήταν Βαλ Ντούμας (πραγματικό όνομα Βασίλης Ντούμας) ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 68 ετών το 19997.

Η διάσημη ηθοποιός στη βιογραφία της που κυκλοφόρησε πρόσφατα γράφει ότι όλα συνέβησαν όταν επέστρεψε σπίτι μια ημέρα και βρήκε έναν ηλικιωμένο άνδρα στο διαμέρισμά στο οποίο έμενε η μητέρα της.

doumas-foto
«Ήταν βιασμός. Ήταν μια προδοσία που με καταρράκωσε όταν ο άνδρας με ρώτησε: Πώς νιώθεις που σε "πούλησε ως πόρνη" η μητέρα σου για 500 δολάρια;"» γράφει η 56χρονη σήμερα Μουρ για όσα πέρασε σε ηλικία 15 ετών.

Η βρετανική εφημερίδα υποστηρίζει ο Ντούμας ήταν ιδιοκτήτης του εστιατορίου La Cage Aux Folles το οποίο επισκέπτονταν συχνά διασημότητες όπως ο Έλτον Τζον, η ο Σιλβέστερ Σταλόνε και η Μισέλ Φάιφερ.

Στην Sun μίλησε ο συνιδιοκτήτης του εστιατορίου, Τζορτζ Γερμανίδης, ο οποίος είπε ότι «το πραγματικό του όνομα ήταν Βασίλης και το παρατσούκλι του Βαλ. Ήταν συνέταιρός μου από το 1974. Είχε πολλά χρήματα».

Σημειώνεται ότι η Sun ζήτησε σχόλιο από τις κόρες του Ντούμα, οι οποίες, όμως, αρνήθηκαν να απαντήσουν.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης