Πρίγκιπας Χάρι και Μέγκαν Μαρκλ: Η «θεόσταλτη» ... τρίτη, κατά σειρά, νταντά του γιου τους!

Πρίγκιπας Χάρι και Μέγκαν Μαρκλ: Η «θεόσταλτη» ... τρίτη, κατά σειρά, νταντά του γιου τους!

Ο γιος τους γεννήθηκε μόλις τον Μάιο, αλλά ο πρίγκιπας Χάρι και η σύζυγός του απέλυσαν ήδη δύο νταντάδες - Η νέα νταντά του μικρού Άρτσι συνόδευσε την οικογένεια στις διακοπές της στη νότια Γαλλία

meghan_harry_art__1_
Από τη ημέρα που η Μέγκαν Μαρκλ παντρεύτηκε τον πρίγκιπα Χάρι έγινε γρήγορα αντιληπτό πως η δούκισσα του Σάσεξ, όχι μόνο δεν ακολουθεί το πρωτόκολλο αλλά είναι και δύστροπη με το προσωπικό του παλατιού. Αφού ήδη απέλυσε την προσωπική της γραμματέα μέσα σε έξι μήνες και προκάλεσε την παραίτηση της Σαμάνθα Κοέν, έμπιστης συμβούλου της βασίλισσας, που αποσπάστηκε από το Μπάκιγχαμ στην υπηρεσία του δούκα και της δούκισσας του Σάσεξ, σειρά πήραν οι νταντάδες του μικρού Άρτσι.

Ο Άρτσι γεννήθηκε τον Μάιο αλλά, ήδη, οι γονείς του απέλυσαν δύο νταντάδες! Σύμφωνα με δημοσιεύματα στον βρετανικό Τύπο, το λαμπερό ζευγάρι μόλις προσέλαβε μια τρίτη νταντά, η οποία συνόδευσε την οικογένεια των γαλαζοαίματων στις δεύτερες διακοπές της στη Νίκαια της Γαλλίας. Μάλιστα οι παπαράτσι φωτογράφισαν τη νέα νταντά του Άρτσι να επιβιβάζεται στο ιδιωτικό τζετ με το οποίο η οικογένεια αναχώρησε από τη νότια Γαλλία. Ο εγγονός της βασίλισσας Ελσάβετ και η πρώην πρωταγωνίστρια του νομικού δράματος Suits απέλυσαν την πρώτη νταντά του γιου τους «λόγω έλλειψης επαγγελματισμού» ενώ η δεύτερη είχε προσληφθεί μόνο για νυχτερινές βάρδιες. Η νέα νταντά του Άρτσι είναι Αφροαμερικανή και μοιάζει πολύ με την 62χρονη μητέρα της Μέγκαν Μαρκλ, Ντόρια Ράγκλαντ!

Πηγή δήλωσε στην εφημερίδα Sun πως η τρίτη νταντά του δούκα και της δούκισσας του Σάσεξ «προσαρμόστηκε στην οικογένεια πολύ καλά» και πρόσθεσε πως αν και η Μέγκαν είναι μια μαμά που θέλει να έχει ενεργή συμμετοχή στο μεγάλωμα του παιδιού της, η νέα νταντά ήταν για την οικογένεια «θεόσταλτη».

Η ίδια πηγή αποκάλυψε πως η νέα νταντά τα πηγαίνει περίφημα με τον Άρτσι και τον λατρεύει ενώ η Μέγκαν και ο Χάρι είναι ικανοποιημένοι μαζί της. Η νταντά του μικρού γαλαζοαίματου δεν θα κατοικεί με την οικογένεια στο Frogmore Cottage στο Ουίνδσορ αλλά αναμένεται να την συνοδεύσει στο επίσημο ταξίδι στο εξωτερικό, που θα πραγματοποιήσει η οικογένεια τον επόμενο μήνα.

Ο Χάρι και η Μέγκαν κατηγορήθηκαν πρόσφατα για υποκρισία επειδή, αν και επανειλημμένα έχουν δηλώσει πως ανησυχούν για την κλιματική αλλαγή, δεν διστάζουν να χρησιμοποιήσουν ιδιωτικά τζετ για τα ταξίδια τους. Πριν την γέννηση του Άρτσι η Μέγκαν Μαρκλ ταξίδεψε με ιδιωτικό τζετ για το baby shower στη Νέα Υόρκη. Μέσα στον Αύγουστο το ζευγάρι χρησιμοποίησε, επίσης, ιδιωτικό τζετ για να ταξιδέψει στην Ίμπιζα και στη συνέχεια στη Νίκαια της Γαλλίας. Ο Έλτον Τζον, που φιλοξένησε τον δούκα και την δούκισσα του Σάσεξ στη βίλα του, δήλωσε πως εκείνος πλήρωσε για την μεταφορά του ζευγαριού και μάλιστα, υποστήριξε πως κατέβαλε το αντιστάθμισμα στο αποτύπωμα άνθρακα κάνοντας την απαραίτητη συνεισφορά σε σχετική οργάνωση.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης