Μάρκος Σεφερλής: Γιατί επέλεξα τον Ντάνο στο «Χαλβάη 5-0»

Μάρκος Σεφερλής: Γιατί επέλεξα τον Ντάνο στο «Χαλβάη 5-0»

«Ο Ντάνος μού απέδειξε πως αξίζει. Τον είδα να παίζει και μου άρεσε. Είπα ας δοκιμάσει και ας δούμε αν θα τα καταφέρει», είπε ο ηθοποιός

Seferlis-Aggelopoulos
Ο Μάρκος Σεφερλής αποκάλυψε γιατί επέλεξε για τη φετινή του παράσταση «Χαλβάη 5-0» τον Γιώργο Αγγελόπουλο. Ο ηθοποιός και επιχειρηματίας μιλώντας στη Secret αναφέρθηκε στη συνεργασία του με τον Γιώργο Αγγελόπουλο και είπε μεταξύ άλλων πώς τον κέρδισε με το υποκριτικό του ταλέντο:

«Ο Ντάνος μού απέδειξε πως αξίζει. Τον είδα να παίζει και μου άρεσε. Είπα ας δοκιμάσει και ας δούμε αν θα τα καταφέρει. Μου άρεσε, ήταν φυσικός και έτσι ήρθε και η πρόταση η δική μου, την οποία και αποδέχτηκε. Δεν ήμουν αντίθετος. Εγώ είπα ας δοκιμάσει και ας τον δούμε. Και στις πρόβες επαληθεύτηκα. Η συμπεριφορά του ήταν άψογη προς τους υπόλοιπους ηθοποιούς και ξέρει να σέβεται».

«Θα τσαλακωθεί. Είναι κάτι που το ήθελε και ο ίδιος. Δεν υπάρχει ο ρόλος του Ντάνου στο “Survivor”. Θα υποδυθεί έναν ιατροδικαστή, θα έχει άλλο λουκ, θα έχει άλλες εκφράσεις… Στην πρόβα ενθουσιάστηκε, ήταν σαν μικρό παιδί. Επίσης, έβγαλε στοιχεία κωμικά που ούτε ο ίδιος ήξερε ότι είχε».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης