Μπάρμπρα Στράιζαντ για πρίγκιπα Κάρολο: Θα ήμουν η πρώτη Εβραία πριγκίπισσα

Bardra_Srteisand

Η διάσημη ηθοποιός απάντησε στις φήμες που την ήθελαν να έχει σχέση με το διάδοχο του βρετανικού θρόνου

Η Μπάρμπρα Στράιζαντ (Barbra Streisand) δεν αποφεύγει τις φήμες ότι είχε κάποτε σχέση με τον πρίγκιπα Κάρολο, διάδοχο του βρετανικού θρόνου.
Η Αμερικανίδα τραγουδίστρια, ηθοποιός, συγγραφέας και παραγωγός ταινιών ανέβηκε στη σκηνή του London’s Hyde Park και αστειεύτηκε για τις φήμες ότι κάποτε είχε ρομαντική σχέση με τον πρίγκιπα Κάρολο.

«Αν είχα παίξει καλά τα χαρτιά μου, θα μπορούσα να είμαι η πρώτη Εβραία πριγκίπισσα», τόνισε αναφερόμενη στους τίτλους εφημερίδων τη δεκαετία του ‘70 που συνόδευαν φωτογραφίες της με τον πρίγκιπα Κάρολο, όπως «Η Μπάρμπρα γοητεύει τον πρίγκιπα της, τον Κάρολο».

Οι δυο τους συναντήθηκαν πρώτη φορά το 1974 στα γυρίσματα της ταινίας «Funny Lady». Μετά από 20 χρόνια βρέθηκαν ξανά, όταν η Στράιζαντ εμφανίστηκε στο Wembley Arena σε εκδήλωση για τη στήριξη του ιδρύματος Prince's Trust, που βοηθά ευάλωτους νέους να προχωρήσουν στη ζωή τους.

Πηγή: ΑΠΕ

ΣΧΟΛΙΑ

Θλιβερή εικόνα ενός μεγάλου ταλέντου

Άλλη μια αφύσικα πρησμένη,γριούλα,που νομίζει πως νίκησε το χρόνο και φυσάει έτσι όπως έχει γίνει. Αυτή είναι η παγίδα της προβολής, στην οποία πέφτουν όσοι κ οσες έχουν χαμηλή αυτοεκτίμηση κι άλλου είδους ψυχολογικά τραύματα: αισθάνονται πως πρέπει να υποστηρίζουν την εικόνα της νεότητάς τους κι ας έχουν γίνει οχτακοσίων ετών.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης