Ο Ατζούν Ιλιτζαλί άπλωσε δίχτυα και στο Open

331248

Ο Τούρκος παραγωγός αναζητά επίμονα τηλεοπτική στέγη μετά το διαζύγιο με τον ΣΚΑΪ

Κι όμως, όσο απίστευτο κι αν ακούγεται είναι αληθινό. Ο Ατζούν Ιλιτζαλί πλέον σπάει όλα τα ρεκόρ, καθώς από την ημέρα που εμφανίστηκε στην Ελλάδα έχει μιλήσει με όλα τα ιδιωτικά κανάλια πλην του Alpha.Την πρώτη χρονιά οι επαφές του ήταν με Star και ΑΝΤ1 και τελικά έκλεισε με ΣΚΑΪ. Τρία χρόνια μετά, κι αφού η συνεργασία του με τον σταθμό του Νέου Φαλήρου τελείωσε οριστικά, ο Ατζούν συζητά εδώ κι ένα μήνα το ενδεχόμενο συνεργασίας με τον ΑΝΤ1 αλλά καθώς τα εμπόδια είναι πολλά, αποφάσισε να χτυπήσει την πόρτα του Open και συγκεκριμένα του νέου διευθυντή προγράμματος, Νίκου Κάλη, ενώ στο ενδιάμεσο προσέγγισε και ανθρώπους του One!Πρόκειται για μία κίνηση η οποία συναντά πολλά εμπόδια, για πολλούς και διάφορους λόγους, είναι ενδεικτική όμως της ανάγκης του Ιλιτζαλί να παραμείνει επί ελληνικού τηλεοπτικού εδάφους. Ως το τέλος της εβδομάδας, πριν δηλαδή τις εθνικές εκλογές, θα έχει ξεκαθαρίσει το τοπίο και θα γίνει γνωστό αν τελικά βρέθηκε τηλεοπτική στέγη ή η Acun Medya θα ετοιμάσει τις αποσκευές της για Τουρκία.


Best of Network

ΣΧΟΛΙΑ (4)

ΠΑΖΑΡΙΑ....

Υπάρχει και τρίτη επιλογή. Να συμφωνήσει κατόπιν παζαριών - τα οποία τα παίζει στα δάκτυλα μέρος των οποίων είναι οι κρούσεις ενδιαφέροντος (πραγματικού ή μή) σε άλλα κανάλια - με τους όρους του ΣΚΑΙ και να γυρίσουν όλα πλήν power of love....

@

Να πουλήσει τί βρε παιδιά; To pol, που μας πουλάει μούφα έρωτες, για να έχει λόγο ύπαρξης; Που το 10% παίζεται στην οθόνη, και 90% είναι παρασκήνιο, που όλο κάτι μισόλογα λέγονται και δεν καταλαβαίνεις τίποτα από τις εξελίξεις; Το Ελλάδα έχεις ταλέντο, που ποσα ταλέντα να έχει πια αυτή η χώρα; Το survivor, που από ριάλιτι περιπέτειας κατέληξε σε ένα άκρως ανιαρό επαναλαμβανόμενο αθλητικό γεγονός; 150 αγώνες επί τουλάχιστον 10 run σε μία σεζόν με το ίδιο μοτίβο: παρκούρ - στοχος - παρκούρ - στοχος - παρκουρ - στόχος. Τίποτα καινούργιο. Η πλάκα είναι ότι πρότεινε ως εναλλαντική και το exathlon, λες και τα παρκούρια του survivor ήταν λίγα. Το my man can, που καλά ξεκίνησε, αλλά κάπου στην πορεία ξέμεινε από ιδέες, και βλέπαμε συνεχώς τις ίδιες και τις ίδιες δοκιμασίες; Ένα voice έμεινε, όπου πιο πολύ ενδιαφέρον είχαν οι αντιδράσεις και οι πλάκες των κόουτσες και του Καπουτζίδη, παρά οι διαγωνιζόμενοι.

Νίκος

Ο λόγος που είναι απελπισμένος να μείνει στην ελληνική αγορά είναι ότι περιμένει να βγάλει λεφτά από την Ελλάδα διότι στην Τουρκία το κανάλι του δεν πάει καθόλου καλά και τα έσοδα από διαφήμισεις δεν βγάζουν τα έξοδα του σταθμού του. Αν δεν πουλήσει τα τηλεσκουπιδια του στην Ελλάδα θα φαλιρισει σύντομα.

Τουρκοπρακτοράρα δούρειος ίππος του έρντο!

Τουρκοπρακτοράρα δούρειος ίππος του έρντο! δίνει συνέχεια εδώ και 4 χρόνια στοιχεία αφού γυρίζει όλη την Ελλάδα και παραμένει ακόμα εδώ ανενόχλητος! Μετά το ΟΠΕΝ θα κάνει αίτηση να γυρίσει ριάλιτι στην ΚΥΠ και στο στρατιωτικό αεροδρόμιο Ελευσίνας !

mm

ναι με το σουρβάιβορ και το παουρερ οφ λαβ μαθαίνει όλα τα απόρρητα

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης