Οι Πρώτες Κυρίες που εντυπωσίασαν στη Σύνοδο των G20 στην Οσάκα

Οι Πρώτες Κυρίες που εντυπωσίασαν στη Σύνοδο των G20 στην Οσάκα

Απούσα η Μελάνια Τραμπ - Αμήχανος και «μοναχικός» ο σύζυγος της Τερέζα Μέι, Φίλιπ, ήταν ο μόνος άνδρας ανάμεσα στις κομψές Πρώτες Κυρίες της φωτογραφίας

000_1HY1BN
Σε άτυπο διαγωνισμό μόδας μεταξύ των συζύγων των ηγετών των 20 ισχυρότερων οικονομιών του κόσμου, έχει εξελιχθεί η Σύνοδος Κορυφής των G20 στην Ιαπωνία.

Μπορεί οι ισχυροί του κόσμου να έχουν συγκεντρωθεί για να συζητήσουν ακανθώδη ζητήματα όπως την εμπορική σύγκρουση μεταξύ της Ουάσινγκτον και του Πεκίνου, τις γεωπολιτικές εντάσεις γύρω από το Ιράν, τη Βόρεια Κορέα και την Τουρκία και το «παζάρι» των Βρυξελλών... οι Πρώτες Κυρίες, όμως, είναι αυτές που στην πραγματικότητα κλέβουν την παράσταση!

Η πάντα κομψή και στιλάτη Πρώτη Κυρία της Γαλλίας, η 66χρονη Μπριζίτ Μακρόν και η 44χρονη Τζουλιάνα Αουάντα, πρώην μοντέλο και σύζυγος του προέδρου της Αργεντινής Μαουρίτσιο Μάκρι, ξεχώρισαν στην αναμνηστική φωτογραφία που τραβήχτηκε έξω από τον βουδιστικό ναό Tofuku-ji στο Κιότο.

Με κίτρινο φλοράλ μάξι φόρεμα και καφέ σανδάλια η Πρώτη Κυρία της Αργεντινής εντυπωσίασε με την κομψότητα της στην πρώτη σειρά της «οικογενειακής» φωτογραφίας δίπλα στην Πρώτη Κυρία της Ισπανίας Μαρία Γκομέζ Φερνάντες και την σύζυγο του Τούρκου προέδρου Εμινέ Ερντογάν.


000_1HY1BO


068_AA_28062019_976601


000_1HY568
Κλείσιμο

Στο μέσον της δεύτερης σειράς, αν και όχι ιδιαίτερα ψηλή, ξεχώρισε με την γαλλική της φινέτσα, η Μπριζίτ Μακρόν. Με φόρεμα σε γαλάζια παστέλ απόχρωση η Πρώτη Κυρία της Γαλλίας δείχνει να προτιμά τις αποχρώσεις του μπλε καθώς την Πέμπτη στο γεύμα με το αυτοκρατορικό ζεύγος της Ιαπωνίας εμφανίστηκε με κοντό σκούρο μπλε φόρεμα. Με γαλάζιο φόρεμα φωτογραφήθηκε και η 62χρονη Μαλγκορζάτα Τουσκ, σύζυγος του Ντόναλντ Τουσκ, προέδρου του ευρωπαϊκού συμβουλίου.

Στο κέντρο της αναμνηστικής φωτογραφίας η Άκι Άμπε, σύζυγος του Ιάπωνα πρωθυπουργού Σίνζο Άμπε, με μοβ μίντι φόρεμα. Απούσα από την φωτογραφία των συζύγων των ηγετών της G20 η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ, Μελάνια Τραμπ. Η 49χρονη σύζυγος του Ντόναλντ Τραμπ, που στη G20 του 2018 στο Μπουένος Άιρες, είχε κλέψει τις εντυπώσεις στην αντίστοιχη αναμνηστική φωτογραφία, άγνωστο για ποιο λόγο, έκανε αίσθηση με την φετινή απουσία της από τη φωτογραφία των Πρώτων Κυριών.


068_FtpTrial-AA_28062019_976723
O πρόεδρος της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν και η συζυγός του Εμινέ Ερντογάν
068_AA_28062019_976587
Η Εμινέ Ερντογάνμε την πρώτη Κυρία της Ιαπωνία 'Ακι 'Αμπε


Αμήχανος και μόνος ανάμεσα σε τόσες γυναικείες παρουσίες ο 61χρονος Φίλιπ Μέι, σύζυγος της Βρετανίδας πρωθυπουργού, που την συνόδευσε στο ταξίδι στην Ιαπωνία και είναι πάντα στο πλευρό της, σαν «βράχος», όπως εκείνη έχει εξομολογηθεί σε παλαιότερη συνέντευξή της. Για τον σύζυγο της Τερέζα Μέι αυτό είναι το τελευταίο ταξίδι για συμμετοχή της συζύγου του σε σύνοδο των G20, αφού η ίδια έχει ήδη παραιτηθεί από το αξίωμά της και στη Βρετανία βρίσκεται σε εξέλιξη η κούρσα διαδοχής για τον αντικαταστάτη της μεταξύ των δύο επικρατέστερων υποψηφίων, του Μπόρις Τζόνσον και του Τζέρεμι Χαντ.





Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης