Ο Τζορτζ Κλούνεϊ «αυτοτρολάρεται» και μας προσκαλεί σε δείπνο με την Αμάλ!

Ο Τζορτζ Κλούνεϊ «αυτοτρολάρεται» και μας προσκαλεί σε δείπνο με την Αμάλ!

Ο γοητευτικός ηθοποιός δυσκολεύεται να δεχθεί πως η σύζυγός του είναι ίσως πιο αγαπητή από τον ίδιο και το αποτέλεσμα είναι ένα ιδιαιτέρως χιουμοριστικό βίντεο, με σκοπό την συγκέντρωση χρημάτων για το Ίδρυμα Κλούνεϊ

george-clooney-ekso
Ποιος θα το πίστευε πως ο γάμος του Τζορτζ Κλούνεϊ με μια δικηγόρο ανθρωπίνων δικαιωμάτων θα έφερνε τον ίδιο σε... δεύτερη θέση; Προφανώς ούτε ο ίδιος - και η δυσκολία του φαίνεται σε ένα χιουμοριστικό βίντεο που γύρισε με σκοπό την προσέλκυση χρημάτων για το Ίδρυμα Κλούνεϊ για την Δικαιοσύνη.

Ο γοητευτικότατος ηθοποιός εμφανίζεται μπροστά στην κάμερα για να προσκαλέσει όλους εμάς σε ένα δείπνο στην βίλα του στο Κόμο.
«Είμαι ο Τζορτζ Κλούνεϊ και είμαι εδώ για να σας προσκαλέσω στην Ιταλία, με τη σύζυγό μου κι εμένα», λέει, αλλά ο σκηνοθέτης του έχει άλλη άποψη...

«Γεια, είμαι ο σύζυγος της Αμάλ Κλούνεϊ, Τζορτζ, και θα θέλαμε να σας προσκαλέσουμε στη λίμνη Κόμο», λέει με βαριά καρδιά ο Κλούνεϊ και με... ακόμα βαρύτερη αναγκάζεται να διαβάσει στο σενάριο πως «οι τυχεροί θα συζητούν με την Αμάλ για τη δικαιοσύνη, ενώ εκείνος θα σερβίρει ήσυχα το δείπνο»!

Κλείσιμο
Όχι όμως, ο Τζορτζ Κλούνεϊ δεν είναι τυχαίος για να το αφήσει έτσι και παίρνει την κατάσταση στα χέρια του: Δεν είναι απλώς «ηθοποιός
», αλλά έχει βγει δύο φορές «ο πιο σέξι άντρας» του People, είναι ο Danny Ocean από τις ταινίες του Ocean, έπαιζε τον Νταγκ Ρος στην «Εντατική» και αν προτιμάτε ταινίες με σούπερ ήρωες, ήταν «ο μοναδικός Μπάτμαν με θηλές»!

Ενώ συνεχίζει να απαριθμεί τα «κατορθώματά» του, οι θεατές βλέπουν πώς μπορούν να δωρίσουν χρήματα και να μπουν στην κλήρωση για το δείπνο στο Κόμο με το διάσημο ζευγάρι, και καθώς η κάμερα επιστρέφει στον Κλούνεϊ λέει με εμφανή την απογοήτευση στο πρόσωπό του: «Εχω και το τηλέφωνο του σπιτιού του Μπραντ Πιτ, μπορώ να σας το δώσω»!

Amal Clooney’s Husband (George Clooney) Invites You on a Double Date // Omaze
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης