Η κόρη του Κυριάκου Μητσοτάκη πήρε το πτυχίο της

kori_kyriakou

Η Μαρέβα Γκραμπόφσκι ανέβασε στο Instagram τη φωτογραφία της αποφοίτησης - «Μας έκανες υπερήφανους» έγραψε ο πρόεδρος της ΝΔ

Το πτυχίο της πήρε η κόρη του Κυριάκου Μητσοτάκη και της Μαρέβα Γκραμπόφσκι-Μητσοτάκη, Σοφία.

Από την ξεχωριστή αυτή η ημέρα δεν θα μπορούσαν να λείπουν από το πλευρό της η μητέρας της Μαρέβα Γκραμπόφσκι-Μητσοτάκη και ο αδελφός της Κωνσταντίνος.

Ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης, εξαιτίας των ιδιαίτερα αυξημένων πολιτικών του υποχρεώσεων λόγω των εκλογών της 26ης Μαΐου, δεν μπόρεσε να βρίσκεται δίπλα της τελετή αποφοίτησης.

Η Μαρέβα Γκραμπόφσκι-Μητσοτάκη ως περήφανη μητέρα «ανέβασε» στο Instagram φωτογραφία με την πτυχιούχο κόρη της, που πήρε πτυχίο από το πανεπιστήμιο John Hopkins όπου σπούδαζε στην σχολή Δημόσιας Υγείας, και τον γιο της.

Πάντως ο πρόεδρος της ΝΔ δεν θα μπορούσε να μην σχολιάσει την ανάρτηση γράφοντας: «Σοφάκι μας κάνεις τόσο υπερήφανους. Σε αγαπάμε πάρα πολύ!»

mits

ΣΧΟΛΙΑ (23)

Victor

Πως να εμπιστευτείς για πρωθυπουργό κάποιον με αλλοδαπή σύζυγο; Κάποιος που βάζει την Ελλάδα πάνω από όλα φροντίζει να έχει και Ελληνίδα σύζυγο.

Katsumoto

what the fuck?.......

Grigoris

Γιος του Σαμαρά ο δεξιά;

Μας νοιάζει;

Όχι!

Αναρωτιέμαι...

Κύριε Μητσοτάκη εάν όπως όλα δείχνουν έρθετε στην κυβέρνηση, θα υπάρξει από μέρους σας μέριμνα για διορισμό μέσω ΑΣΕΠ μιας σειράς αδιόριστων Εποπτών Δημόσιας Υγείας - Υγιεινολόγων σε Περιφέρειες, Νοσοκομεία και Δήμους της Χώρας; Θα υπάρξουν διαδικασίες αντιστοίχισης των πτυχιούχων Υγιεινολόγων ΤΕ με τους νύν ΠΕ του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής; Διότι οι Υγιεινολόγοι του John Hopkins για παράδειγμα, είναι Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης και μόνο στην Ελλάδα υπάρχει η διαφορά ΤΕ/ΠΕ! Οπότε εάν το ΠΑΔΑ ξαναγίνει Πανεπιστήμιο Εφαρμοσμένων Επιστημών (ανώτατο ΤΕΙ) όπως το επιθυμείτε, θα τίθενται ζητήματα διορισμών και αναγνώρισης πτυχίων! Επίσης θα υπάρξουν αναθεωρημένα επαγγελματικά δικαιώματα επί κυβερνήσεως σας για τους Υγιεινολόγους, στα οποία θα ξεκαθαρίζεται ότι στον τομέα πχ. του ελέγχου τροφίμων, οι Υγιεινολόγοι θα ασχολούνται με τα οργανοληπτικά, την υγιεινή και ασφάλεια (HACCP, ISO) και τις αναλύσεις τροφίμων, ενώ οι Τεχνολόγοι τροφίμων που μας "παίρνουν" την δουλειά, να ασχολούνται με την σύσταση, τις αναλογίες και τα Ε στα τρόφιμα; Ομοίως στον τομέα των εντομοκτονιών-μυοκτονιών, οι αυτοαπασχολούμενοι Υγιεινολόγοι, θα ορίσετε να αναλαμβάνουν την καταπολέμηση εντόμων και τρωκτικών υγειονομικής σημασίας (όπως ήδη γίνεται), ενώ οι Γεωπόνοι να ασχολούνται με τα γεωργικής σημασίας έντομα και τρωκτικά (δάκο ελιάς, δορυφόρο πατάτας, τυφλοπόντικες κλπ); Κατόπιν, θα προστεθούν επιπλέον καθήκοντα, όπως του τεχνικού ασφαλείας, μιας και οι Υγιεινολόγοι είναι από τους πλέον αρμόδιους σε θέματα υγιεινής και ασφάλειας εργασίας; Επιπρόσθετα θα γίνει ενημέρωση των καταλόγων του ΑΣΕΠ και των Υπουργείων, για τον νέο τίτλο της ειδικότητας ως "Υγιεινολόγος" και όχι σαν "Επόπτης Δημόσιας Υγείας" που είναι ο παλαιός; Τέλος το σημαντικότερο όλων, θα καταργήσετε τη συγχώνευση του Τμήματος Δημόσιας Υγείας με αυτό της Κοινοτικής Υγείας (Επισκέπτες Υγείας), ως την πλέον άδικη και άσχετη επαγγελματικά συγχώνευση τμημάτων που έγινε επί σχεδίου Αθηνά, από τον τέως Υπουργό Παιδείας κ. Αρβανιτόπουλο του κόμματος σας; Σας ρωτώ από εδώ, διότι γνωρίζω την αγάπη που τρέφει το παρόν site για την παράταξη σας και διότι εάν όλα αυτά δεν γίνουν, τότε η κόρη σας και πολλοί Υγιεινολόγοι - Επόπτες Δημόσιας Υγείας της χώρας θα αναγκαστούν να δραστηριοποιηθούν στο εξωτερικό! Κάτι που έρχεται σε αντιπαράθεση με τον πολιτικό σας σχεδιασμό, περί καταπολέμησης του brain drain!!! Εάν πάλι διοριστεί μόνο η κόρη σας, θα είναι κραυγαλέο για μια ειδικότητα που έχει να διορίσει μόνιμους υπαλλήλους από το 2008!

Πραγματικά

Μας προβλημάτισες για ένα θέμα που δεν είχαμε ιδέα...

πω πω τι ειπες τωρα...

Πως σε λένε? Κυριάκο ! Επάγγελμα? Μητσοτακης !!!!! Δεν το κατάλαβες??? αν εισε στην οικογενεια θα εισαι, δημαρχος, υπουργος, πρωθυπουργός...

Βασιλης

Καμμία σχέση με Ελλάδα η οικογένειες Μητσοτάκη,Τσίπρα Παπανδρέου Παρακάμπτουν κάθε σύστημα αξιολόγησης Διαλύουν την δημόσια παιδεία και φυσικά στέλνουν τα παιδιά τους στην ιδιωτική εκπαίδευση Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ειναι πιο φιλέλληνας από αυτους

@ΒΑΣΙΛΗ

ΡΕ ΒΑΣΙΛΑΚΗ ΕΣΥ ΑΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΣΤΕΛΝΕΣ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΣΟΥ ΝΑ ΣΠΟΥΔΑΣΕΙ; ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΤΕΙ ΕΝΤΕΛΩΣ Η' ΣΕ ΕΝΑ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΚΥΡΟΥΣ; ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ, ΒΛΕΠΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΝΟΙΓΕΙ Η ΟΡΕΞΗ!!!!! Υ.Γ. ΕΙΜΑΙ ΑΠΟΦΟΙΤΟΣ ΠΑΝΤΕΙΟΥ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΣΚΑΝΔΑΛΩΝ !!!!!

Συγχαρητηρια

Αλλά το παληκαράκι δίπλα μοιάζει με διασταυρωση Ντόρας με Σαμαρά...

η κόρη του Μητσοτακη

γιατι λέγεται Γκραμπόβφσκυ? παντρεμένη ειναι?

Δημήτρης Υψηλαντοπουλος

Όποιος αξίζει, περνάει με εξετάσεις στην Ελλάδα... Ο μόνος αξιόπιστος θεσμός... Μετά, ας πάει όπου θέλει... +ο επισκοπος Βλαχομπογδανιας και έξαρχος Ρότερνταμ Δημήτριος Υψηλαντοπουλος κατά κόσμον Χρήστος Γατος

Γεια

σου τρίτες κόσμε..... Όποιος αξίζει λέει ο άλλος.....Ελλάδα πέρασα και τελείωσα έκανα μεταπτυχιακό και ένα δεύτερο έξω.... σπουδές Ελλάδα είναι για τα μπάζα...!

Ρε κλαρίνο

Ποιά Ελλάδα ρε?Γελάει ο κόσμος!!!Χαμένα χρόνια

Εγω θα άνοιγα καινούργιο κύκλο!!!

Θα διοικούν άλλα εκατό χρόνια οι μητσοταικέικοί........Διάβασε λέει Δημόσια διοίκηση,....... κοριτσάκι μου ρίξε και κανένα φεγγάρι για περιφερειακή ανάπτυξη και μετά ως να γεράσεις δε θα χρειαστεί να εργαστείς. ........ Εγώ αν ήμουν μέλος του μητσοταικέικου και ήθελα να ασχολειθώ με τα κοινά για να προσφέρω, τουλάχιστον τους μισθούς μου θα τους έδινα σε μια φιλανθρωπική οργάνωση. Θα έλεγα το σόι μου έφαγε έφαγε έφαγε εγω θα αρχίσω καινούργιο κύκλο.

Ανοιχτομάτης

Εσύ, φίλε, να ανοίξεις πρώτα τα μυαλά σου και τα μάτια σου. Δημόσια Υγεία λέει το άρθρο, μάθε τι σημαίνει και μετά σχολίασε σαν κλασικός Ελληνάρας

Σπιθα

Οσο θα εισαι ραγιας θα σε διοικουν .... αντε τωρα να τους ξαναψηφίσεις

Συγχαρητήρια !

Και τα παιδιά των Πασόκων πού να πάνε για σπουδές ; Στην Αγγλία ;;; Ελλάς , είσαι ένα απέραντο φρενοκομείο !!! Υ.Γ. Τι να ψηφίσουν οι Αγγλόφιλοι , τελικά ;

Φόρτωση περισσότερων σχολίων
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης