Χτες το βράδυ πραγματοποιήθηκε ο τελικός της Eurovision και δυστυχώς η Ελλάδα δεν κατάφερε να τερματίσει σε καλή θέση.
Αξιοσημείωτο είναι ότι η χώρα μας μέσω televoting έλαβε μόλις 24 βαθμούς. Συγκεκριμένα έλαβε: 12 από την Κύπρο, 10 από τον Άγιο Μαρίνο και 2 από την Αλβανία.
Η βαθμολογία των κριτικών επιτροπών ήταν καλύτερη
12 Αλβανία
10 Ρωσία
8 Άγιος Μαρίνος
6 Αζερμπαϊτζάν
4 Μάλτα
Αλβανία
Κλείσιμο
3 Βέλγιο
Το ελληνικό κοινό ψήφισε ως εξής
12 Κύπρος
10 Ιταλία
8 Ρωσία
Η ιστορία ενός εκπαιδευτικού θεσμού που συνδέει ευρηματικά τα παιδιά με την τεχνολογία και την καινοτομία και αποτελεί μια οργανωμένη πλατφόρμα δημιουργικής σκέψης που εξάγει την ελληνική ρομποτική στον κόσμο.
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς