Η φωτογραφία του Βασίλειου Κωστέτσου μέσα από το νοσοκομείο

Vasileios_Kostetsos

Πέρασαν δύο χρόνια από την ημέρα που είχε χειρουργηθεί για πρόβλημα που είχε με την καρδιά του

Κάθε λόγο να γιορτάζει και να είναι χαμογελαστός έχει ο Βασίλειος Κωστέτσος. Ο γνωστός σχεδιαστής μόδας έκλεισε δύο χρόνια από την ημέρα που είχε χειρουργηθεί για πρόβλημα που είχε με την καρδιά του. Ο Βασίλειος ανέβασε στο Instagram του μια φωτογραφία του όπου ποζάρει χαμογελαστός και κάνοντας το σήμα της νίκης.

«Πέρασαν 2 Χρονια.....!
Σαν Σημερα....
Σαν Χθες....
Και....
Το η στιγμή “ποτε δεν χάνεται”...δεν ισχύει..είναι ουτοπία!Απλα αποτυπώνεται....
Η αλήθεια ειναι οτι οι άνθρωποι ειμαστε της...στιγμής....!λόγια της στιγμής...πράξεις της στιγμής...δάκρυα της στιγμής...αγκαλιές της στιγμής...υποσχέσεις της στιγμής...
χαμόγελα της στιγμής....
Ολα περνάνε..Ολα...ξεχνιούνται....
Μονο τα «σημάδια» δεν ειναι της στιγμής...!για να μας θυμίζουν...για «πάντα»την... «στιγμή»! #passionoffashion #kostetsos #koste #vassilioskostetsos».

View this post on Instagram

Πέρασαν 2 Χρονια.....! Σαν Σημερα.... Σαν Χθες.... Και.... Το η στιγμή “ποτε δεν χάνεται”...δεν ισχύει..είναι ουτοπία!Απλα αποτυπώνεται.... Η αλήθεια ειναι οτι οι άνθρωποι ειμαστε της...στιγμής....!λόγια της στιγμής...πράξεις της στιγμής...δάκρυα της στιγμής...αγκαλιές της στιγμής...υποσχέσεις της στιγμής... χαμόγελα της στιγμής.... Ολα περνάνε..Ολα...ξεχνιούνται.... Μονο τα «σημάδια» δεν ειναι της στιγμής...!για να μας θυμίζουν...για «πάντα»την... «στιγμή»! #passionoffashion #kostetsos #koste #vassilioskostetsos

A post shared by Vassilios Kostetsos (@vassilioskostetsos) on


Πριν από δύο χρόνια ο Βασίλειος Κωστέτσος είχε πει για το πρόβλημα της υγείας του: «Σαφώς και έχει συμβάλει το πρόβλημα και το πρώτο που μου είπαν ήταν το άγχος. Επειδή είμαι άνθρωπος που τα μαζεύω μέσα μου, δεν πρόκειται ποτέ να γλείψω, ούτε να παραπονεθώ. Είναι κάτι πολύ σοβαρό, το οποίο δεν προέκυψε ξαφνικά, το είχε εκ γενετής, αλλά όλο αυτό το άγχος, η πίεση, με έκανε να φτάσω να καπνίζω 4 πακέτα τσιγάρα την ημέρα, έχω αϋπνίες, δεν μπορώ να κοιμηθώ, κοιμάμαι 6 το πρωί. Δεν μπορώ να κοιμηθώ με τίποτα νορμάλ 12 ή 1 το βράδυ. Τώρα ας πούμε είμαι άυπνος, είμαι με 1 ώρα ύπνο. Όλο αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να επιδεινωθεί το θέμα της καρδιάς μου και μπορεί να χρειαστεί, δεν ξέρουμε πότε, μπορεί αύριο μπορεί σε 20 μέρες να κάνω μια εγχείριση».

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

lopa-15699-2

Επειδή αυτό που μένει μετά από κάθε ιστορία είναι το πώς νιώσαμε και πώς κάναμε τον άλλον να αισθανθεί, φροντίζουμε το δέρμα μας να είναι απαλό σαν μετάξι.

plussizemodela

Μοντέλα που περπατούν για οίκους όπως οι D&G ποζάρουν με σέξι μαγιό και κλείνουν συμβόλαια με εταιρείες-κολοσσούς στη μόδα. Μετανάστριες και μιγάδες. Ακτιβίστριες κατά τύχη. Δεν είναι απλά plus size μοντέλα. Είναι οι νέες super θεές της μόδας

2
674bf6eb-87b2-4b40-9800-5b14f190d880

Ο σκηνοθέτης που υπογράφει το «Κόκκνο Ποτάμι» εξήγησε ότι κάνει αυτή τη σειρά εποχής για να αναδείξει την αντιστοιχία στη ρευστότητα της κατάστασης τότε και τώρα. «Επιβεβαιωνόμαστε τραγικά με την εισβολή στη Συρία και τη διεθνή πολιτική να χαϊδολογάει την Τουρκία»

64