Μαίρη Κατράντζου: 10 χρόνια μόδα, 10 χρόνια διακρίσεις

Μαίρη Κατράντζου: 10 χρόνια μόδα, 10 χρόνια διακρίσεις

Trunk Show στο Monte Carlo

katrantzu-thumb-large
Με αφορμή τα 10 χρόνια αξιοθαύμαστης διεθνούς καριέρας στον χώρο της μόδας, η διάσημη Ελληνίδα σχεδιάστρια Μαίρη Κατράντζου, παρουσίασε στους λάτρεις των μοναδικών σχεδίων της, τις φετινές δημιουργίες της (Άνοιξη – Καλοκαίρι 2019), οργανώνοντας ένα Trunk Show στο Monte Carlo.


Ένα σημαντικό ποσό από τις εισπράξεις της εκδήλωσης, διατίθεται ως υποτροφία για την φοίτηση ενός Έλληνα σπουδαστή στο International University of Monaco.


Λίγα λόγια για την Μαίρη Κατράντζου

Είναι απόφοιτη του Rhode Island school of Design στην Αμερική και με  Master’s Degree από το Saint Martins του Λονδίνου.
Χαρακτηριστικά, στο show της αποφοίτησης της το 2008, προκάλεσε μια έκρηξη στην μόδα και στη συνέχεια δέχτηκε αμέτρητες προτάσεις συνεργασίας από τα πιο διάσημα πολυκαταστήματα σε όλο τον κόσμο.


Εργάζεται χρησιμοποιώντας τον όγκο, το βάθος την προοπτική, την ψηφιακή εκτύπωση. Χρησιμοποιεί τεχνικές όπως τo trompe l'oeil σε συνδυασμό με την ψηφιακή τεχνολογία και δημιουργεί τέχνη που μπορούμε και φοράμε στην καθημερινότητα μας.


Έχει κερδίσει βραβεία με τα τρισδιάστατα σχέδια που δημιουργούν την ψευδαίσθηση ότι υπερμεγέθη κοσμήματα βρίσκονται πάνω σε υφάσματα,. Celebrities επιλέγουν δημιουργίες της, μεταξύ των οποίων η Μισέλ Ομπάμα, η Μπιγιονσέ, η Κέιτ Μπλανσετ η Jessica Αlba, η Sarah Jessica Parker, η Oliviα Palermo, η Rhianna, η Nicole Kidman και πολλές άλλες. Οι εμπορικές συνεργασίες πολλές, με παγκόσμια brands  όπως Victoria Secret , Adidas, Swarovski, Montclair.


Η Μαίρη Κατράντζου, με την εκπληκτική πορεία της έχει συμβάλλει στην διάδοση της ελληνικής δημιουργικότητας, σε όλο τον κόσμο.


qPJMNvyg
Γιώργος Ντάβλας με τη μητέρα της σχεδιάστριας, κυρία Κατράντζου



Κλείσιμο
3nvxvuew
Carolina Blasiak, Μαίρη Κατράντζου, Γιώργος Ντάβλας, Μάγδα Μπαλτογιάννη

ex
Ζελιάνα Φράγκου, Γιώργος Ντάβλας, Χρυσούλα Κέρος
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης