Victoria's Secret 2018: To Gala βρέθηκε στα παρασκήνια με τα super models

Victoria's Secret 2018: To Gala βρέθηκε στα παρασκήνια με τα super models

Το φετινό σόου στο Piers 94 στη Νέα Υόρκη είχε και άρωμα Ελλάδας: Εκτός από τη Σοφία Νεοφύτου στο γενικό πρόσταγμα, συμμετείχε με δημιουργίες της και η Μαίρη Κατράντζου - Ο φακός του «Gala» ήταν εκεί καταγράφοντας τα πάντα

Απαγορεύεται από το δίκαιο της Πνευμ. Ιδιοκτησίας η καθ΄οιονδήποτε τρόπο παράνομη χρήση/ιδιοποίηση του παρόντος, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη
victoria_arthro
Το show της Victoria's Secret είναι το πιο φαντασμαγορικό και ακριβό fashion event, με τα ωραιότερα, πιο σέξι και πιο ακριβοπληρωμένα μοντέλα του πλανήτη να παρελαύνουν προς τέρψιν των οφθαλμών των θεατών με τεράστια φτερά αγγέλων και ισορροπώντας με χάρη σε τακούνια-στιλέτο. Είναι η εκδήλωση που λατρεύουν οι celebrities από κάθε χώρο και τα εισιτήριά της εξαντλούνται κάθε χρόνο μέσα σε λίγες μόνο μέρες από τη διάθεσή τους. Στο Διαδίκτυο μάλιστα, φέτος κυκλοφορούσε η είδηση ότι η πολυπόθητη πρόσκληση ήταν διαθέσιμη στη μαύρη αγορά στη... δελεαστική τιμή των 20.000 δολαρίων, ενώ εισιτήρια που δόθηκαν σε δημοπρασία από τον ίδιο τον οίκο για φιλανθρωπικούς σκοπούς άγγιξαν τα 30.000 δολάρια. Με δεδομένο το γεγονός ότι ο περιοδικός Τύπος στο show εκπροσωπείται παραδοσιακά από τίτλους όπως η «Vogue», η παρουσία του ελληνικού «Gala» στα παρασκήνια αλλά και το after party μάς τιμά.


show1
Θεαματική Tζίτζι Χαντίντ στο catwalk
show2
Σόφι Ροβαντίν
show3
Ο «υπερ-άγγελος» Αντριάνα Λίµα η οποία αποχαιρέτησε οριστικά τη Victoria's Secret
show4
Για την Τζόσεφιν Σκρίβερ τα φτερά έγιναν αερόστατο από τη Μαίρη Κατράντζου

show5
Η εντυπωσιακή Mπέλα Χαντίντ
show6
Το ντεμπούτο της Κένταλ Τζένερ στην πασαρέλα της Victoria's Secret
show7
Το αστέρι της Ρόµι Στριντ έλαµψε γα τα καλά στο φετινό σέξι σόου
show8
H Μιρτ Μπολτ έκοψε ανάσες

Το πρώτο ειδοποιητήριο έφτασε στα χέρια μου μόλις τρεις ημέρες πριν από το μεγάλο γεγονός με την ένδειξη: «Σημειώστε μόνο την ημερομηνία. Το πού και το τι ώρα θα το μάθετε σε λίγες ημέρες». Η τελική πρόσκληση ενημέρωνε ότι είναι απαραίτητη για την είσοδο, καθώς έφερε πάνω της ένα προσωπικό barcode, ενώ σημείωνε ότι είναι υποχρεωτική και η προσκόμιση διαβατηρίου. Η προσέλευση ήταν προγραμματισμένη μία ώρα πριν από την έναρξη της μεγάλης γιορτής. Η είσοδος επιτρεπόταν μετά από ταυτοποίηση των στοιχείων και πολύ αυστηρό έλεγχο από σεκιούριτι, ενώ στο τελικό pass εισόδου αναγράφονταν οι θέσεις με την υπόδειξη:

«Απαγορεύονται οι φωτογραφήσεις και οι βιντεοσκοπήσεις κατά τη διάρκεια του show». Ετσι, μετά το welcome cocktail τα κινητά τοποθετήθηκαν σε ειδικούς πλαστικούς φακέλους. Στα παρασκήνια επικρατούσε πανδαιμόνιο. Ενθουσιασμός, αγωνία και δημιουργικό άγχος. Η Μπέλα και η Τζίτζι Χαντίντ όση ώρα βρίσκονταν στο μακιγιάζ ανέβαζαν selfies με άλλα κορίτσια, ενώ η Αντριάνα Λίμα προσπαθούσε να αυτοσυγκεντρωθεί και να είναι ψύχραιμη στο τελευταίο της show μετά από σχεδόν 20 χρόνια θητείας στον οίκο. Παραδίπλα, η Γουίνι Χάρλοου, το υπέροχο μοντέλο που κατάφερε να μετατρέψει την ασθένειά της -πάσχει από λεύκη- σε συγκριτικό πλεονέκτημα μιλούσε στο κινητό, πιθανότατα με τον Γουίζ Καλίφα, τον αγαπημένο της που είχε έρθει για να τη θαυμάσει στο πρώτο της catwalk για τη Victoria's Secret.

«Ηταν μια υπέροχη εμπειρία, παρακολουθούσα χρόνια τις επιδείξεις της Victoria's Secret, ήταν ευτυχής συγκυρία το ότι μπήκα στο show της», μας δήλωσε η Γουίνι μετά την παρθενική της εμφάνιση ως Αγγελος της Victoria's Secret. Η Αντριάνα Λίμα καθ’ όλη τη διάρκεια της βραδιάς προσπαθούσε να κρύψει την έντονη συγκίνησή της, κάτι που δεν κατάφερε στην πασαρέλα, αφού δάκρυσε καθώς αποχαιρετούσε το κοινό και τον οίκο με τον οποίο είχε ταυτιστεί από τα πρώτα της βήματα ως μοντέλο.

party1
Κένταλ Τζένερ και selfies. Ηταν σίγουρα το πρόσωπο του φετινού σόου της Victoria's Secret
party2
Η Ελληνίδα σχεδιάστρια Μαίρη Κατράντζου με τα µοντέλα στα παρασκήνια
party3
party4
Είδαµε φτερά σε διάφορες βερσιόν, από αλεξίπτωτα µέχρι αστέρια, όπως της Μπάρµπαρα Φιάλιο
Κλείσιμο



party5
Στο σόου της Victoria's Secret πρωταγωνιστούν οι ωραιότερες γυναίκες της υφηλίου
party6
Τζόσι Κανσέκο
party7
Τζίτζι Χαντίντ, Σάρα Σαµπάιο, Τζόσεφιν Σκρίβερ

Οι διοργανωτές, με τη σειρά τους, την ευχαρίστησαν από μικροφώνου: «Σε ευχαριστούμε Αντριάνα, ήσουν ένας υπεράγγελος...». Και δεν έχουν άδικο, καθώς η Λίμα είναι ακόμα πιο όμορφη και σέξι διά ζώσης. Η ίδια δεν δίστασε να μας πει ότι αυτός ο κύκλος που μόλις είχε κλείσει έμοιαζε με μαγικό ταξίδι. Στις σταρ της βραδιάς συγκαταλέγεται και η Κένταλ Τζένερ, η οποία λόγω του τηλεοπτικού show «Κeeping up with the Kardashians», που παραμένει δημοφιλές, είναι ιδιαίτερα αγαπητή στο κοινό της Αμερικής. H Κένταλ ήταν φειδωλή τόσο στις δηλώσεις όσο και στις φωτογραφήσεις πριν και μετά το show. Πόζαρε στα παρασκήνια με σαγιονάρες έχοντας στο πλάι της τη μητέρα της Κρις, η οποία δήλωσε υπερήφανη, όπως ακριβώς και η Γιολάντα Χαντίντ για τα δύο κορίτσια της. Η Κρις Τζένερ μονοπώλησε τα βλέμματα καθώς έφτασε στον χώρο του event συνοδευόμενη από τον αρκετά χρόνια νεότερο σύντροφό της, ενώ έντονο ενδιαφέρον προκάλεσε και η παρουσία του σχεδιαστή μόδας Valentino, ο οποίος προς έκπληξη όλων παρακολούθησε το show από τις πρώτες θέσεις με μεγάλη προσοχή, σχολιάζοντας τα τεκταινόμενα στην πασαρέλα με την παρέα του.

Ενα υπερθέαμα με ελληνική υπογραφή

Προκλητικό outfit, αυθάδικο βλέμμα, σίγουρος, δυναμικός βηματισμός στο stage και σαγηνευτικά χαμόγελα από μισάνοιχτα γεμάτα υποσχέσεις χείλη. Εντονα φώτα, φλας, δυνατή μουσική, εμπνευσμένη σκηνοθεσία και γιορτινή ατμόσφαιρα. Με αυτή τη συνταγή ο κολοσσός των υπερπολυτελών εσωρούχων κατάφερε να μετατρέψει το show του σε ένα μοναδικό υπερθέαμα που αποτελεί πλέον θεσμό στη βιομηχανία της μόδας και στόχο καριέρας κάθε πρωτοεμφανιζόμενου μοντέλου, αλλά και καλλιτεχνών του πενταγράμμου, καθώς η εμφάνισή τους στο show της Victoria's Secret έχει τεράστιο αντίκτυπο στο branding τους στην παγκόσμια αγορά. Ετσι, πολλά ήταν τα ονόματα της μουσικής σκηνής που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του οίκου και φέτος, μεταξύ των οποίων η τραγουδίστρια της R’n’B Λίλα Τζέιμς, η οποία με το «This is Me» κατάφερε να ξεσηκώσει ολόκληρο το ακροατήριο. Με ένα κατακόκκινο ντραπέ φόρεμα και ψηλές μαύρες δικτυωτές μπότες, η τραγουδίστρια ήταν τόσο σέξι όσο και τα κορίτσια της Victoria's Secret. Στη σκηνή βρέθηκαν ακόμη η Ρίτα Oρα, οι Chainsmokers, η Μπίμπι Ρέξα, η Halsey, αλλά και ο Σον Μέντες που θεωρείται ο νέος Τζάστιν Μπίμπερ.



fashion1
Πόζες και χαµόγελα από τα super models στα παρασκήνια
fashion2
Ικανοποίηση για τη Μαίρη Κατράντζου µετά το τέλος της επίδειξης με τη συλλογή που σχεδίασε για τη Victoria’s Secret
fashion3
Kρις Τζένερ, Σάρλοτ Τίλμπουρι, Κένταλ Τζένερ
fashion4
Καλλιτέχνες και μοντέλα, όλοι ήταν υπέροχοι


fashion5
To ελληνικό στοιχείο: η Μαίρη Κατράντζου (µέση) µε την καλλιτεχνική διευθύντρια Σοφία Νεοφύτου (δεξιά)
fashion6
Μαρία Λεµονιά: η Ελληνίδα δηµοσιογράφος που παρακολούθησε το show της Victoria’s Secret 2018
fashion7
H µητέρα της Μαίρης Κατράντζου, Κατερίνα, µε τον στενό συνεργάτη της κόρης της και επικεφαλής του σχεδιαστικού της team Γκρεγκ
fashion8
Και οι bartenders στο ενθουσιώδες mood του σόου

O Σον Μέντες εμφανίστηκε στη σκηνή με την κιθάρα του την ώρα που οι καλλονές της Victoria's Secret περπατούσαν με τα ρούχα που σχεδίασε ειδικά για τον γνωστό οίκο η διεθνής Ελληνίδα σχεδιάστρια Μαίρη Κατράντζου. «Η πρόταση μου έγινε πριν από αρκετό καιρό και δεν χρειάστηκε να το σκεφτώ καθόλου. Βρήκα υπέροχη την ιδέα της συνεργασίας μας.

Η Victoria's Secret είναι ένα brand επιτυχημένο και αγαπητό σε όλο τον κόσμο», δήλωσε αποκλειστικά στο «Gala» η Μαίρη Κατράντζου. Αξίζει να σημειώσουμε ότι αυτή είναι μόλις η δεύτερη φορά που η Victoria's Secret παρουσιάζει στην πασαρέλα της σχέδια με την υπογραφή άλλου σχεδιαστή, μετά τη συνεργασία της με τον οίκο Balenciaga. H πολυαναμενόμενη capsule collection της Κατράντζου περιλάμβανε 25 κομμάτια, μεταξύ των οποίων εσώρουχα, πιτζάμες, κολάν, tops, τσάντες για την πλάτη αλλά και φορέματα, όλα με τα χαρακτηριστικά prints της σχεδιάστριας και λουλουδάτα, αυτή τη φορά, μοτίβα. «Με τους ανθρώπους της Victoria's Secret περάσαμε αρκετούς μήνες μαζί λόγω της συνεργασίας αυτής. Εμπνεύστηκα μια ευρύτερη συλλογή και καταλήξαμε από κοινού στα κομμάτια που θα έβγαιναν στην παραγωγή. Δεν μπορώ να μιλήσω με αριθμούς, μιλάμε όμως για μια συλλογή που θα ταξιδέψει παντού στον κόσμο, οπότε αντιλαμβάνεστε το μέγεθος», ανέφερε η σχεδιάστρια.

Πέρα από τη σχεδιαστική σφραγίδα της στα ρούχα (τα ξένα ΜΜΕ είπαν ότι έφερε στη Victoria's Secret νέο αέρα) η Κατράντζου έβαλε την υπογραφή της και στο show, σχεδιάζοντας ένα αερόστατο το οποίο φόρεσε στην πλάτη, η Τζόσεφιν Σκρίβερ, ένα από τα μοντέλα που εμφανίστηκαν με δημιουργίες της αντί για τα καθιερωμένα φτερά. Την προηγουμένη της επίδειξης η designer παραβρέθηκε στις πρόβες, όπου αποθεώθηκε από τα μοντέλα. Η Γουίνι Χάρλοου δήλωσε on camera ενθουσιασμένη που τη γνώρισε και ότι θα περπατούσε με ρούχα της, όπως επίσης η Αντριάνα Λίμα αλλά και οι αδελφές Χαντίντ. Δεν δίστασαν μάλιστα να ανεβάσουν και instangram stories φωνάζοντας «We love you Mary!». Μετά την επίδειξη και το after party η Μαίρη συνέχισε τη βραδιά της μαζί με τη μητέρα της Κατερίνα, τον σύντροφό της Μάριο, φίλους και συνεργάτες σε κινέζικο εστιατόριο της Νέας Υόρκης, με εορταστική διάθεση και την πρόποση: «Και σε άλλες επιτυχίες!».

Φωτογραφίες και stories όμως ανέβασε και η Σοφία Νεοφύτου. Η κυπριακής καταγωγής καλλιτεχνική διευθύντρια της Victoria's Secret, που ζει μόνιμα στο Λονδίνο, είναι εκείνη που εμπνέεται και επιμελείται μέχρι και την τελευταία λεπτομέρεια τα shows του οίκου, ο οποίος την τιμά με τη συνεργασία του εδώ και εννέα συναπτά έτη. Εκείνη δε το ανταποδίδει διοργανώνοντας τα φαντασμαγορικά shows που βάζουν τις δημιουργίες του οίκου στις σελίδες των πιο εκλεκτικών περιοδικών μόδας παγκοσμίως. Η ίδια είναι επίσης η υπεύθυνη του casting για την επιλογή των Αγγέλων. Για το φετινό fashion show έμεινε στη Νέα Υόρκη περίπου δέκα ημέρες έχοντας μαζί της αποσκευές που θα γέμιζαν και κοντέινερ. Μαζί της ήταν και η οικογένειά της, με πρώτο και καλύτερο τον γιο της, ο οποίος τη στηρίζει σε ό,τι κάνει. Η Σοφία Νεοφύτου είναι δυναμική και διακατέχεται από πνεύμα δημιουργικότητας και επιχειρηματικής τόλμης προκειμένου να φτάσει τους στόχους της. Χαρακτηριστική περίπτωση, η έκδοση των βρετανικών περιοδικών «10 Magazine» και «10 Μen» τα οποία ξεκίνησε με ένα δάνειο και την υπόσχεση από τους Dolce & Gabbana ότι θα της δώσουν διαφήμιση. Τελικά κατάφερε να κάνει εξώφυλλο μέχρι και τους Μπέκαμ.

Στη Νέα Υόρκη για μία ακόμη φορά ενορχήστρωσε ένα άψογο πολυθεματικό υπερθέαμα που αποτέλεσε talk of the town. Μετά το τέλος της επίδειξης έπεσε ανακουφισμένη στην αγκαλιά του γιου της και χαλάρωσε με ένα δροσερό κοκτέιλ στο after party που ακολούθησε στον ίδιο χώρο. Στις δηλώσεις της στην κάμερα αναφέρθηκε και στη φίλη της Μαίρη Κατράντζου με τα πλέον κολακευτικά λόγια: «Στο backstage κάθε τέτοιου show υπάρχουν γυναίκες δυνατές που εργάζονται σκληρά. Είναι διάσημες και καταξιωμένες στον χώρο τους και το αποδεικνύουν όταν ανταποκρίνονται θετικά στο μεγάλο event της Victoria's Secret. Ευχαριστώ την οικογένεια της Victoria's Secret που με είχε μαζί της στο ένατο ετήσιο show μας και με ενέπνευσε για ακόμη μία φορά. Ηταν μια δυνατή εμπειρία που κύλησε γεμάτη συναισθήματα, με γέλιο, δάκρυα συγκίνησης και αποχαιρετισμούς όπως αυτός της Αντριάνα Λίμα». Σοφία Νεοφύτου και Μαίρη Καντράντζου γνωρίζονται εδώ και χρόνια. Φέτος, ένωσαν τις δυνάμεις τους και δημιούργησαν ένα catwalk-υπερθέαμα που έφερε σίγουρα και άρωμα Ελλάδας.

secret1
Ντέβον Γουίνδσορ, Τζόναθαν Μπάρμπαρα
secret2
Λόρενς Φαν Λιούεν, Ρόμι Στριντ
secret3
Τζόσεφιν Σκρίβερ, Αλεξ Ντίλιον
secret4
Γουίνι Χάρλοου, Γουίζ Καλίφα
secret5
Μπάρμπαρα Πάλβιν, Ντίλαν Σπράουζ


secret6
Ελσα Χοσκ
secret7
Σανίνα Σάικ
secret8
Τζίτζι Χαντίντ
secret9
Γιολάντα Χαντίντ, Μπέλα Χαντίντ

secret10
Κάντις Σουάνπολ
secret11
Ντίλαν Σπράουζ
secret12
Η Τέιλορ Χιλ με τη μητέρα της
secret13
Valentino

Φωτογραφίες: GETTY IMAGES / SPLASHNEWS / IDEAL IMAGE, AFP / VISUALHELLAS.GR

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ