Eurovision 2019: Όλες οι λεπτομέρειες για την εμφάνιση της Κατερίνας Ντούσκα

Eurovision 2019: Όλες οι λεπτομέρειες για την εμφάνιση της Κατερίνας Ντούσκα

Μια ανάσα πριν το φετινό διαγωνισμό της Eurovision

ntouska
Η Κατερίνα Ντούσκα ετοιμάζεται για την πρώτη της πρόβα στη σκηνή της Eurovision στο Τελ Αβίβ, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή στις 16.00 το μεσημέρι και θα έχει διάρκεια 20 λεπτά. Σήμερα στην πρωινή εκπομπή του Star, ρεπορτάζ του «ειδικού» για θέματα Eurovision δημοσιογράφου Γιάννη Πουλόπουλο ανέφερε όλες τις λεπτομέρειες για την εμφάνιση της Κατερίνας Ντούσκα στη σκηνή του διαγωνισμού!


«Έχουμε σκηνικό, αυτό που ζητήσαμε. Ο σκηνογράφος που θα αναλάβει την ελληνική παραγωγή έχει συνεργαστεί με τη Lady Gaga και έχει κάνει το X Factor της Αγγλίας… Το σκηνικό θα είναι διπλής όψης, πράγμα που σημαίνει ότι θα μας βοηθήσει να έχουμε αρκετές εικόνες, όχι μόνο μία. Αυτό που θα δούμε έχει έναν κοινό κώδικα με το βίντεο κλιπ, θα δούμε αρκετές εναλλαγές εικόνων που συμβαίνουν σε παράλληλη δράση αλλά ταυτόχρονα ενώνονται και μεταξύ τους. Κοινό στοιχείο όλων είναι το αναγεννησιακό στυλ που βλέπουμε και στο βίντεο κλιπ, με αποχρώσεις το λευκό και το ροζ… Είναι υπερπαραγωγή!», ανέφερε ο δημοσιογράφος στην εκπομπή «Στην φωλιά των Κου Κου».


Ο χώρος που θα φιλοξενήσει τη μεγάλη διοργάνωση είναι το International Covention Center (ICC) το οποίο χωράει 10.000 φαν του διαγωνισμού. Ο μεγάλος τελικός θα πραγματοποιηθεί στις 18 Μαΐου ενώ ο πρώτος και ο δεύτερος ημιτελικός στις 14 και 16 Μαΐου αντίστοιχα.


Δείτε το βίντεο:




Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης