Η Μέρκελ βράβευσε τον βασιλιά της Ιορδανίας, αλλά όλα τα φλας στη Ράνια

Η Μέρκελ βράβευσε τον βασιλιά της Ιορδανίας, αλλά όλα τα φλας στη Ράνια

Η Γερμανίδα καγκελάριος απένειμε στον βασιλιά Αμπντάλα Β' το βραβείο το «Λυχνάρι για την ειρήνη του Αγίου Φραγκίσκου» σε ειδική τελετή που πραγματοποιήθηκε στην Ασίζη

000_1F75B0
Το βραβείο «Λυχνάρι για την ειρήνη του Αγίου Φραγκίσκου» απένειμε σήμερα το πρωί η Γερμανίδα καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ στον βασιλιά της Ιορδανίας Αμπντάλα Β' σε τελετή που διοργανώθηκε στη μονή του Αγίου Φραγκίσκου στην Ασίζη της Ιταλίας.

Η Γερμανίδα καγκελάριος είχε λάβει το ίδιο βραβείο πριν ένα έτος για τη δράση της υπέρ της ειρηνικής συνύπαρξης των λαών. Στη σημερινή τελετή το «παρών», μεταξύ άλλων, έδωσαν ο Ιταλός πρωθυπουργός Τζουζέπε Κόντε και ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Αντόνιο Ταγιάνι. Τις εντυπώσεις έκλεψε η κομψή βασίλισσα Ράνια της Ιορδανίας, η οποία έκανε μία ακόμα λαμπερή εμφάνιση με μίντι μπλε φόρεμα και κοντό σακάκι στην ίδια απόχρωση ενώ ολοκλήρωσε το ντύσιμό της με μικρή μπλε τσάντα κροκό, σουέτ γαλάζιες γόβες και ένα ζευγάρι σκουλαρίκια με μπλε τοπάζι.

Η 48χρονη βασίλισσα της Ιορδανίας χαιρέτισε εγκάρδια την Γερμανίδα καγκελάριο και οι δύο γυναίκες μαζί με τον βασιλιά Αμπντάλα ξεναγήθηκαν στην Βασιλική του Αγίου Φραγκίσκου της Ασίζης από τον υπεύθυνο της καθολικής μονής πριν αρχίσει η τελετή βράβευσης. Σύμφωνα με την σχετική ανακοίνωση της «Ντόιτσε Βέλε» (Deutsche Welle) ο βασιλιάς της Ιορδανίας βραβεύθηκε για την προώθηση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, τις προσπάθειες του για διαθρησκευτικό διάλογο και για την συμβολή του για ειρήνη στη Μέση Ανατολή.

000_1F75UK
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης