Στο νοσοκομείο η κόρη της Ελεονώρας Μελέτη - Σε επανάληψη απόψε η εκπομπή

Στο νοσοκομείο η κόρη της Ελεονώρας Μελέτη - Σε επανάληψη απόψε η εκπομπή

Η παρουσιάστρια ευχαρίστησε όσους εύχονται περαστικά στο παιδί της, που εισήχθη με γρίπη στο νοσοκομείο

meleti-kori-ena
Παραμένει και απόψε στο νοσοκομείο το κοριτσάκι της Ελεονώρας Μελέτη και η δημοφιλής παρουσιάστρια δεν θα μπορούσε να λείπει από κοντά του.

Έτσι ενημέρωσε τους διαδικτυακούς της φίλους και φυσικά τους τηλεθεατές της εκπομπής της πως απόψε δεν μεταδόθηκε καινούριο επεισόδιο, αλλά παλαιότερη εκπομπή σε επανάληψη.

«Σήμερα λίγο "μετά τα μεσάνυχτα" θα μαστε για τελευταίο βράδυ στο δωμάτιο 361, για το λόγο αυτό ο σταθμός θα βάλει επανάληψη της εκπομπης μας», έγραψε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια, που ευχαρίστησε τον Alpha για την στήριξη στην προσωπική της περιπέτεια.

«Το παρακάτω μήνυμα ΔΕΝ είναι ιός ( και καλά Black humor 🥴) Σήμερα λίγο «μετά τα μεσάνυχτα» θα μαστε για τελευταίο βράδυ στο δωμάτιο 361, για το λόγο αυτό ο σταθμός θα βάλει επανάληψη της εκπομπης μας καθως Είναι η πρώτη φορά που δεν καταφέρνω να παραδώσω επεισόδιο κάτι που ο @alphatv σεβάστηκε απόλυτα λόγω των συνθηκών κ τον ευχαριστώ πολύ γι αυτό. Από αύριο όμως επιστρέφουμε σπίτι κ το βράδυ της Τετάρτης θα έχει καινούργιες συνεντεύξεις πρώτης προβολής. Θα ήθελα να σας εκφράσω ξανά την αγάπη μου για τα μηνύματα σας. Είναι συγκλονιστικό να διαβάζεις ευχές κ να δέχεσαι ενδιαφέρον κ ενέργεια από ανθρώπους με τους οποίους δεν Γνωριζόμαστε προσωπικά! Περισσότερα από 3,500 μηνύματα τυφεροτητας κ ζεστασιάς δέχτηκε το αλεξανδρακι απ όλους εσάς ως απαντήση στο χθεσινό story... κατανοείτε πως μεχρι να απαντήσω σε όλα η Αλεξάνδρα θα... «πάει φαντάρος» που λέει κ ο λαός! Θέλω ωστόσο ο καθένας από εσάς που μας αφιέρωσε λίγο από το χρόνο του για να μας έκφρασει τη σκέψη του, να δεχτεί ως μια προσωπική προς αυτόν, δίκη μου αναφορά, το μήνυμα αυτό. Μπορεί για κάποιους να ακουστεί γραφικό, αλλά για μένα που βοηθήθηκα πολύ από τα λόγια που διάβασα, τις μέρες αυτές, είναι σημαντικο να πω για μια φορά ακόμα ένα εκ βαθέων «ευχαριστώ». ❤️❤️❤️#thankyou #babyalexandra», ήταν η ανάρτηση της Ελεονώρας Μελέτη, μαζί με μια φωτογραφία της κορούλας της από το δωμάτιο του νοσοκομείου.

Κλείσιμο
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Το παρακάτω μήνυμα ΔΕΝ είναι ιός ( και καλά Black humor 🥴) Σήμερα λίγο «μετά τα μεσάνυχτα» θα μαστε για τελευταίο βράδυ στο δωμάτιο 361, για το λόγο αυτό ο σταθμός θα βάλει επανάληψη της εκπομπης μας καθως Είναι η πρώτη φορά που δεν καταφέρνω να παραδώσω επεισόδιο κάτι που ο @alphatv σεβάστηκε απόλυτα λόγω των συνθηκών κ τον ευχαριστώ πολύ γι αυτό. Από αύριο όμως επιστρέφουμε σπίτι κ το βράδυ της Τετάρτης θα έχει καινούργιες συνεντεύξεις πρώτης προβολής. Θα ήθελα να σας εκφράσω ξανά την αγάπη μου για τα μηνύματα σας. Είναι συγκλονιστικό να διαβάζεις ευχές κ να δέχεσαι ενδιαφέρον κ ενέργεια από ανθρώπους με τους οποίους δεν Γνωριζόμαστε προσωπικά! Περισσότερα από 3,500 μηνύματα τυφεροτητας κ ζεστασιάς δέχτηκε το αλεξανδρακι απ όλους εσάς ως απαντήση στο χθεσινό story... κατανοείτε πως μεχρι να απαντήσω σε όλα η Αλεξάνδρα θα... «πάει φαντάρος» που λέει κ ο λαός! Θέλω ωστόσο ο καθένας από εσάς που μας αφιέρωσε λίγο από το χρόνο του για να μας έκφρασει τη σκέψη του, να δεχτεί ως μια προσωπική προς αυτόν, δίκη μου αναφορά, το μήνυμα αυτό. Μπορεί για κάποιους να ακουστεί γραφικό, αλλά για μένα που βοηθήθηκα πολύ από τα λόγια που διάβασα, τις μέρες αυτές, είναι σημαντικο να πω για μια φορά ακόμα ένα εκ βαθέων «ευχαριστώ». ❤️❤️❤️#thankyou #babyalexandra

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Εleonora Meleti Marossoulis (@nonoram) στις

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης