Ελένη Φουρέιρα: Αποθεώθηκε στον τελικό της Eurovision στην Ισλανδία

Ελένη Φουρέιρα: Αποθεώθηκε στον τελικό της Eurovision στην Ισλανδία

Η «εκρηκτική» performance που παρέσυρε το κοινό

foureira01
Στη λίστα των καλλιτεχνών που έχουν βάλει τη «σφραγίδα» τους στη Eurovision έχει μπει η Ελένη Φουρέιρα, η οποία έκανε ακόμα μία εντυπωσιακή εμφάνιση σε εθνικό τελικό και, συγκεκριμένα, στην Ισλανδία.

Λίγες ημέρες αφότου κυκλοφόρησε το νέο της hit και μετά την εμφάνισή της στον εθνικό τελικό της Eurovision στην Ισπανία, η pop τραγουδίστρια  εμφανίστηκε στο «Söngvakeppnin 2019», το βράδυ του Σαββάτου, στο Ρέικιαβικ.

Με την εκπληκτική σκηνική της παρουσία και το «εκρηκτικό» ταμπεραμέντο της, παρέσυρε το κοινό, το οποίο δεν σταμάτησε να την αποθεώνει, παρουσιάζοντας ένα ξεσηκωτικό mashup με το «Fuego» και το «Tómame», που συνεχίζουν την άκρως επιτυχημένη τους πορεία εντός και εκτός Ελλάδας.

Η Ισλανδία είναι άλλη μία από τις ευρωπαϊκές χώρες όπου η Ελένη Φουρέιρα γνωρίζει μεγάλη επιτυχία. Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία, το «Fuego» κατέλαβε υψηλές θέσεις στο ραδιοφωνικό airplay και, μάλιστα, είναι το πιο πολυπαιγμένο τραγούδι από αυτά της περσινής Eurovision.
Κλείσιμο
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

That's a performance!👌 @foureira hit the stage at the national final of Iceland with her big European hits #Fuego & #Tomame 🔥 Watch the unforgetable moment again 🤩 #foureira #panikrecords #eurovision #iceland #live #songvakeppnin

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Panik Entertainment Group (@panik_entertainment_group) στις

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης