Η Αντριάνα Λίμα κάνει το τέλειο smoothie με τρία μόνο υλικά

Η Αντριάνα Λίμα κάνει το τέλειο smoothie με τρία μόνο υλικά

«Δυστυχώς δεν υπάρχει κάποιο μαγικό χάπι – πρέπει να γυμνάζομαι πάρα πολύ για να παραμένω fit»,  λέει το διάσημο μοντέλο

Adriana_Lima
Την παρακολουθώ από τότε που πρωτοεμφανίστηκε στα show της Victoria’s Secret και αυτό που έχω καταλάβει για την Adriana Lima είναι πως είναι στρατιώτης. Έχει απίστευτη πειθαρχία σε ό,τι αφορά τη διατροφή και τη γυμναστική της ενώ όσοι τη γνωρίζουν την χαρακτηρίζουν ως «unstoppable» που σημαίνει… ασταμάτητη.

Αν ακολουθήσεις την Lima στο Instagram θα διαπιστώσεις πως συχνά ανεβάζει φωτογραφίες όπου είναι ιδρωμένη μετά από προπονήσεις που κάνει καθημερινά. Η ίδια, μάλιστα, έχει παραδεχτεί πως γυμνάζεται πάρα πολύ. «Δυστυχώς δεν υπάρχει κάποιο μαγικό χάπι – πρέπει να γυμνάζομαι πάρα πολύ για να παραμένω fit», λέει η ίδια.

Το μοντέλο αγαπάει το box ενώ συχνά-πυκνά ανεβάζει φωτογραφίες μέσα από το ρινγκ όπου γυμνάζεται με τον personal trainer της. Πέρα από αυτό, όμως, η ίδια έχει παραδεχτεί πως πηγαίνει για μισάωρα τρεξίματα ενώ κάνει και βόλτες με το ποδήλατο στη γειτονιά της. Επίσης τελευταία έχει ξεκινήσει να κάνει και crossfit.

Διαβάστε περισσότερα στο keepup
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης