Ο Τζάστιν Μπίμπερ δεν έκανε σεξ με την Χάλεϊ Μπόλντουιν πριν τον γάμο τους για θρησκευτικούς λόγους

baldwin-bieber01

»Πιστεύω ότι το σεξ μπορεί να προκαλέσει μεγάλο πόνο» δήλωσε ο 24χρονος τραγουδιστής

Στην αποκάλυψη ότι στις τέσσερις εβδομάδες πριν να παντρευτεί την Χάλεϊ Μπόλντουιν δεν έκανε σεξ μαζί της προχώρησε ο Τζάστιν Μπίμπερ.

Ο γάμος του τραγουδιστή με το μοντέλο έγινε τον περασμένο Σεπτέμβριο στο δημαρχείο της Νέας Υόρκης.

Όπως παραδέχθηκαν και οι δύο στη Vogue αυτή ήταν μια από τις καλύτερες αποφάσεις που πήραν ως ζευγάρι αν και παραδέχθηκαν ότι ο έγγαμος βίος «θα είναι πάντα δύσκολος» και «δεν θα είναι μια μαγική φαντασία».

Στην πρώτη του συνέντευξη τα τελευταία δύο χρόνια ο 24χρονος τραγουδιστής υποστήριξε ότι ήταν οι θρησκευτικές του πεποιθήσεις που τον οδήγησαν στην απόφαση της αποχής από το σεξ με την Χάλεϊ καθώς στην ίδια συνέντευξη ο Μπίμπερ παραδέχεται ότι «είχε πρόβλημα με το σεξ».

Υπενθυμίζεται ότι το 2013 ο Μπίμπερ είχε γίνει αντιληπτός να βγαίνει από οίκο ανοχής στη Βραζιλία καλυμμένος με σεντόνια.

«Ο Θεός δεν μας ζητά να μην κάνουμε σεξ γιατί θέλει να μας εξουσιάζει. Αυτό που λέει είναι ότι "θέλω να σας προστατεύσω από τον πόνο". Πιστεύω ότι το σεξ μπορεί να προκαλέσει μεγάλο πόνο. Ορισμένες φορές οι άνθρωποι κάνουν σεξ γιατί δεν νιώθουν καλά. Γιατί δεν έχουν αυτοεκτίμηση. Οι γυναίκες το κάνουν, οι άνδρες το κάνουν. Ήθελα να αφιερωθώ στο Θεό με αυτό τον τρόπο γιατί πίστευα στα αλήθεια ότι αυτό ήταν καλύτερο για την ψυχή μου. Και πιστεύω ότι ο Θεός με ευλόγησε με τη Χάλεϊ» πρόσθεσε ο Μπίμπερ.

Ωστόσο στην ίδια συνέντευξη ο τραγουδιστής παραδέχεται ότι το σεξ ήταν ένας από τους λόγους που αντάλλαξε όρκους αγάπης τόσο γρήγορα με το 22χρονο μοντέλο.

Το ζευγάρι είχε συναντηθεί πρώτη φορά το 2009 αλλά η σχέση τους αναθερμάνθηκε όταν ο Μπίμπερ συνάντησε την Μπόλντουιν πριν από τρια χρόνια σε θρησκευτική εκδήλωση.

ΣΧΟΛΙΑ (1)

bob

Σεντόνι κρέμασαν την πρώτη νύχτα του γάμου τους....?

Θρησκευτική εκδήλωση ;

Ποιάς θρησκείας ; Ποιά εκδήλωση ; Κάτι δεν πάει καλά μ’ αυτό το ζεύγος ! Εγώ νομίζω ότι ο Μπιμπερ είναι αδερφή και ο γάμος βιτρίνα ! Όπως τόσοι άλλοι γάμοι , διάσημων και μη !

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης