Ο Τζάστιν Μπίμπερ... στο δρόμο του Ιησού Χριστού: «Η αγάπη δεν είναι πάντα εύκολη»

Ο Τζάστιν Μπίμπερ... στο δρόμο του Ιησού Χριστού: «Η αγάπη δεν είναι πάντα εύκολη»

«Σε ευχαριστώ Ιησού που μου δείχνεις τον τρόπο! Κάθε μέρα είναι μια διαδικασία μάθησης, προσπάθειας να είμαι περισσότερο σαν εκείνον, υπομονετικός, ευγενής, ανιδιοτελής. Αλλά η χάρη του θεού αρκεί», δηλώνει 

bieber01
Ο Καναδός Τζάστιν Μπίμπερ γιόρτασε την πρώτη του Ημέρα των Ευχαριστιών ως παντρεμένος, λέγοντας ότι η αγάπη δεν είναι πάντα εύκολη και ότι ο ίδιος προσπαθεί, όπως ο Ιησούς Χριστός, να είναι πιο υπομονετικός και ανιδιοτελής.

Ο 24χρονος τραγουδιστής της ποπ, ο οποίος παντρεύτηκε το μοντέλο από τις ΗΠΑ Χέιλι Μπάλντουιν με πολιτικό γάμο τον Σεπτέμβριο, δήλωσε στους 102 εκατομμύρια ακολούθους του στο Instagram ότι οργάνωσε για πρώτη φορά τη γιορτή για την Ημέρα των Ευχαριστιών την Πέμπτη, που ήταν αργία στις ΗΠΑ.

"Πρώτη Ημέρα των Ευχαριστιών ως παντρεμένος, πρώτη φορά που γιορτάζω την ημέρα αυτή", έγραψε ο Μπίμπερ σε ανάρτησή του χθες, Παρασκευή.

"Οι σχέσεις είναι δύσκολες και η αγάπη δεν είναι πάντα εύκολη, αλλά σε ευχαριστώ Ιησού που μου δείχνεις τον τρόπο! Κάθε μέρα είναι μια διαδικασία μάθησης, προσπάθειας να είμαι περισσότερο σαν εκείνον, υπομονετικός, ευγενής, ανιδιοτελής. Αλλά η χάρη του θεού αρκεί!", τόνισε.

Ο Μπίμπερ και η Μπάλντουιν είναι μέλη της ευαγγελικής Εκκλησίας Χίλσονγκ, η οποία ιδρύθηκε στην Αυστραλία το 1983 και σήμερα έχει παραρτήματα σε όλο τον κόσμο, με πολλούς νέους να αποτελούν το ποίμνιό της. Το ζευγάρι επιβεβαίωσε ανεπίσημα τον γάμο του σε σχόλια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης την περασμένη εβδομάδα, όταν ο τραγουδιστής αποκάλεσε την Μπάλντουιν "η σύζυγός μου" και η καλλονή άλλαξε το όνομά της στο Instagram σε Χέιλι Μπίμπερ.

'Ηδη στα 15 του χρόνια έχοντας ένα τελείως παιδικό πρόσωπο, ο Μπίμπερ έγινε διάσημος όταν κυκλοφόρησε ο πρώτος του δίσκος "My World" που έγινε πλατινένιος στις ΗΠΑ το 2009.

Κλείσιμο
Την Πέμπτη ήταν επίσης τα 22α γενέθλια της Χέιλι, για τα οποία η μητέρα του Μπίμπερ, η Πάτι Μάλετ, ανάρτησε ένα βίντεο στην υπηρεσία Instagram Story που δείχνει τον γιο της να τραγουδά το "Happy Birthday" και να παρουσιάζει στη γυναίκα του μια τούρτα με αναμμένα ροζ κεράκια, τα οποία σβήνει η Χέιλι. "Είμαι ΤΟΣΟ #ΕΥΓΝΩΜΩΝ που σε έχω κόρη", πρόσθεσε η Μάλετ σε μήνυμά της στο Twitter.

Πηγή:ΑΠΕ-ΜΠΕ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης