Ο Τανιμανίδης αποκάλυψε στη Μενεγάκη: «Δεν ήθελα να παρουσιάσω το Survivor»

Ο Τανιμανίδης αποκάλυψε στη Μενεγάκη: «Δεν ήθελα να παρουσιάσω το Survivor»

Ο παρουσιαστής του Survivor υποδέχθηκε στο σπίτι του την Ελένη Μενεγάκη 

---27122018-24703-
Ο Σάκης Τανιμανίδης υποδέχθηκε στο σπίτι του την Ελένη Μενεγάκη και έδωσε μία συνέντευξη εφ όλης της ύλης. Από την αρχή της κουβέντας τους ο παρουσιαστής... πείραζε την Ελένη με το γνωστό του χιούμορ κάνοντας την  παρουσιάστρια να ξεχάσει μέχρι και τις ερωτήσεις που ήθελε να του κάνει. Ο Σάκης μίλησε για τη νέα του ζωή ως παντρεμένος ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στο παιχνίδι επιβίωσης του ΣΚΑΙ. 

Στη συνέχεια, μίλησε για την τηλεόραση, τονίζοντας: «Δεν ήξερα ότι θα ασχοληθώ με την τηλεόραση, ούτε πως θα ταξιδεύω. Σπούδασα στο Πολυτεχνείο και στα 28 μου έφυγα για την Αμερική, να σπουδάσω business, που όταν μεγάλωσα κατάλαβα πως αυτό ήθελα να κάνω. Θα μπορούσα να μείνω εκεί, αλλά αποφάσισα να γυρίσω για να κάνω το Word Party».

Όσο για τη σύζυγο του, Χριστίνα Μπόμπα, εξομολογήθηκε: «Δεν ήξερα από την πρώτη στιγμή πως η Χριστίνα είναι η γυναίκα της ζωής μου. Το κατάλαβα σχετικά νωρίς πιστεύω. Όταν είσαι πολύ ερωτευμένος με κάποιον, όλα είναι καταπληκτικά. Στο πρώτο ραντεβού δεν είχα τρακ. Ο λόγος είναι πως κάποιες φορές σκέφτομαι, ότι αν αγχωθώ δεν έχω να κερδίσω κάτι. Γαμήλιο ταξίδι πήγαμε στην Ιρλανδία. Στα ταξίδια μου αρέσει να εξερευνώ».

Όταν η κουβέντα πήγε στο Survivor, o παρουσιαστής για πρώτη φορά αποκάλυψε πως όταν του έγινε η πρόταση να παρουσιάσει το Survivor ήταν αρνητικός. «Είπα όχι, δεν είναι για μένα αυτό το πράγμα», είπε χαρακτηριστικά.


Κλείσιμο
Δείτε όλα όσα είπαν στα παρακάτω βίντεο: 

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης