Φάρελ Γουίλιαμς: Έριξε «άκυρο» στον Τραμπ επειδή έπαιξε το «Happy» λίγες ώρες μετά τη σφαγή στο Πίτσμπουργκ

Φάρελ Γουίλιαμς: Έριξε «άκυρο» στον Τραμπ επειδή έπαιξε το «Happy» λίγες ώρες μετά τη σφαγή στο Πίτσμπουργκ

Ο διάσημος καλλιτέχνης σε επιστολή μέσω του δικηγόρου του απαγορεύει στον Αμερικανό πρόεδρο να χρησιμοποιεί τραγούδια του 

000_Par1396583
Στη λίστα των καλλιτεχνών που ρίχνουν «πόρτα» στον Αμερικανό πρόεδρο, Ντόναλντ Τραμπ, προστέθηκε και ο Φάρελ Γουίλιαμς. (Pharrel Williams). Ο δικηγόρος του τραγουδιστή έσειλε επιστολή διαμαρτυρίας στον Τραμπ, αφότου εκείνος έιχε χρησιμοποιήσει τη μεγάλη επιτυχία του «Happy» σε εκδήλωση το Σαββατοκύριακο, λίγες ώρες μετά το μακελειό με τους 11 νεκρούς στη συναγωγή στο Πίτσμπουργκ.

«Την ημέρα μίας μαζικής δολοφονίας 11 ανθρώπων από τα χέρια ενός ακραίου εθνικιστή, εσείς παίξατε το τραγούδι "Happy" ενώπιο του πλήθους σε πολιτική εκδήλωση στην Ιντιάνα», ανέφερε στην επιστολή ο Χάουαρντ Κινγκ.

Παράλληλα, σημείωσε ότι η χρήση του συγκεκριμένου τραγουδιού ήταν άστοχη δεδομένης της χρονικής συγκυρίας, ενώ πρόσθεσε ότι χρησιμοποιήθηκε χωρίς να ζητηθεί η απαιτούμενη άδεια.

«Δεν υπήρχε τίποτα το χαρούμενο μετά από μία τραγωδία στη χώρα μας το Σάββατο και δεν ζητήθηκε καμία άδεια για χρήση του εν λόγω τραγουδιού για αυτόν τον σκοπό», τόνισε ο δικηγόρος του καλλιτέχνη.

Κλείσιμο
Όπως αναφέρεται στην επιστολή, ο Γουίλιαμς δεν θα επιτρέψει στον Τραμπ να χρησιμοποιήσει κομμάτια του σε οποιαδήποτε εκδήλωση στο μέλλον.

Σε αντίστοχες κινήσεις έχουν προχωρήσει ήδη ο frontman των Aerosmith, Στίβεν Τάιλερ, όταν ο Τραμπ χρησιμοποίησε το “Livin’ on the Edge” σε ομιλία του στο Τσάρλεστον, ενώ Queen, REM και το Ίδρυμα Prince έχουν επίσης απαγορεύσει τη χρήση τραγουδιών από τον Αμερικανό πρόεδρο.

Pharrell Williams - Happy (Video)
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης