Στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων, στο Γκάζι, θα εμφανιστεί η Μαρίνα Σάττιγια πρώτη φορά μετά την συμμετοχή της στην Eurovision. Ενώ αρχικά είχε προγραμματίσει μία συναυλία για την Τετάρτη 26 Ιουνίου η αυξημένη ζήτηση των εισιτηρίων οδήγησε στην ανακοίνωση μιας δεύτερης ημερομηνίας, στις 3 Ιουλίου.
Με το «Zari» της να έχει παίξει τον τελευταίο καιρό δυνατά σε ολόκληρη την Ευρώπη, το νέο μίνι άλμπουμ της με τίτλο P.O.P, που αποτελεί μια εξωστρεφή συλλογή ελληνικών ποπ τραγουδιών με έθνικ και παραδοσιακούς ήχους και ατακαδόρικους στίχους, αλλά και με παλαιότερες επιτυχίες της η Μαρίνα Σάττι σκοπεύει να ξεσηκώσει το κοινό της το φετινό καλοκαίρι.
Πρόκειται για έναν εξειδικευμένο ψηφιακό ακαδημαϊκό βοηθό, σχεδιασμένο να συνομιλεί με τον φοιτητή φυσικά, να κατανοεί τις απορίες του και να τον καθοδηγεί στη μελέτη του.
Από τα πλήρως εξοπλισμένα διαμερίσματα και το all-inclusive ενοίκιο μέχρι τις κοινότητες φοιτητών και την ψηφιακή διαχείριση της καθημερινότητας, η Unity Smart Living προτείνει έναν διαφορετικό τρόπο να ζει κανείς τα φοιτητικά του χρόνια
Με μια πρωτότυπη δράση κοινωνικής υπευθυνότητας, η Ολυμπιακή Ζυθοποιία, με όχημα τον Mythos 0.0% και σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας (Ι.Ο.ΑΣ.) «Πάνος Μυλωνάς», ευαισθητοποίησε τα συναυλιακά κοινά για τη σημασία της υπεύθυνης κατανάλωσης και της ασφαλούς οδήγησης.