Κιμ Καρντάσιαν: Όταν η κόρη της την ρώτησε γιατί είναι διάσημη

Κιμ Καρντάσιαν: Όταν η κόρη της την ρώτησε γιατί είναι διάσημη

Η γνωστή ιστορία με το sex tape και η απάντηση που έδωσε στην κόρη της

kim-kardashian-and-north-west
Αχ αυτά τα παιδιά με τις απορίες τους και τις ανησυχίες. Εξαίρεση δεν θα μπορούσε να αποτελέσει ούτε η κόρη τη Κιμ Καρτνάσιαν, Νορθ η οποία σαν παιδί κι αυτό έχει τις απορίες του. Η διάσημη τηλεπερσόνα λοιπόν κλήθηκε να απαντήσει στην περιέργεια της κόρης της για το πώς έχει καταφέρει και έχει γίνει διάσημη.  

Πιο συγκεκριμένα η Κιμ βρέθηκε σε ραδιοφωνικό σταθμό όπου μίλησε για τη ζωή της και αποκάλυψε πως η μικρή Νορθ τη ρώτησε πως έγινε διάσημη. Η Κιμ αμέσως της απάντησε πως για τη διασημότητά της ευθύνεται το ριάλιτι στο οποίο πρωταγωνιστεί «Keeping Up with the Kardashians».

Η αλήθεια όμως δεν είναι αυτή. Αν πάμε μια δεκαετία πίσω θα θυμηθούμε πως η η Κιμ Καρτνάσιαν πριν γίνει ότι είναι τώρα, ήταν βοηθός της Πάρις Χίλτον και μετά από ένα χρονικό διάστημα συναναστροφής με διασήμους και σελέμπριτις του Χόλιγουντ, διέρρευσε εντελώς τυχαία... ένα sex tape με εκείνη πρωταγωνίστρια. Τότε ήταν που έγινε χαμός και εκείνη την έμαθε όλος ο πλανήτης. Τόσο η ίδια όσο και η μητέρα της Κρις Τζένερ εκμεταλλεύτηκαν την κατάσταση και μετά όλα πήραν το δρόμο τους. Φυσικά όλα αυτά δεν θα μπορούσε να τα διηγηθεί σε ένα μικρό παιδί.

Here’s how #KimKardashian reacted when her daughter #NorthWest asked her why she’s famous 💀

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Big Boy's Neighborhood (@bigboysneighborhood) στις

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης