Από γάμο σε γάμο ο Χάρι και η Μέγκαν

Από γάμο σε γάμο ο Χάρι και η Μέγκαν

Ο Δούκας του Σάσεξ θα παντρέψει έναν παιδικό του φίλο τον Αύγουστο ενώ τον Οκτώβριο θα παέι στο γάμο της πριγκίπισσας Ευγενίας

Harry_-_Meghan
O Δούκας του Σάσεξ δεν έχει καν προλάβει ακόμη να βγάλει το γαμπριάτικο κοστούμι του και ετοιμάζεται να ντυθεί ξανά επίσημα για έναν άλλο ιερό σκοπό. Ο Χάρι τον Αύγουστο θα κληθεί να παντρέψει έναν παιδικό του φίλο και φανταζόμαστε πως θα είναι ιδιαίτερα χαρούμενος για αυτό.

Σύμφωνα με τα βρετανικά μέσα ο πρίγκιπας Χάρι θα αλλάξει τα στέφανα των Charlie van Straubenzee με τη μέλλουσα σύζυγό του Daisy Jenks, που είναι μάλιστα δημιουργός ταινιών, στο Surrey. Όπως πληροφορηθήκαμε, οι δύο άντρες ενώνονται με δεσμούς μίας ισχυρής φιλίας που κρατάει από το νηπιαγωγείο, ενώ ο Charlie van Straubenzee συναναστρέφεται πολύ και τους Γουίλιαμ και Κέιτ Μίντλετον, των οποίων μάλιστα βάφτισε και την κόρη, την πριγκίπισσα Σάρλοτ.

Παντρεύεται και η πριγκίπισσα Ευγενία
Το πριγκιπικό ζευγάρι θα παρευρεθεί και σε έναν ακόμη γάμο, αυτή τη φορά φθινοπωρινό. Συγκεκριμένα, στις 12 Οκτωβρίου η πριγκίπισσα Ευγενία θα παντρευτεί τον καλό της και μάλιστα στην ίδια εκκλησία που παντρεύτηκαν ο Χάρι και η Μέγκαν.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης