Σταύρος Ξαρχάκος: Βόλτα με τα δίδυμα παιδιά του στον Εθνικό Κήπο

3288_IRO_SAIA_STAVROS_XARXAKOS_1652016

Το οικογενειακό στιγμιότυπο τράβηξε η Ηρώ Σαΐα

Τον Νοέμβριο του 2016, ο Σταύρος Ξαρχάκος γεύτηκε για ακόμη μία φορά τη χαρά της πατρότητας. Η σύζυγός του, Ηρώ Σαΐα, έφερε στον κόσμο τα δίδυμα παιδιά τους.

Από τότε ελάχιστες είναι οι φορές που έχουμε δει στον προσωπικό λογαριασμό της ερμηνεύτριας στο Instagram οικογενειακές φωτογραφίες. Όμως, σήμερα, η Ηρώ Σαΐα δημοσίευσε μια φωτογραφία τραβηγμένη στον Εθνικό Κήπο. Ο Σταύρος Ξαρχάκος ποζάρει στο φακό και δείχνει ότι απολαμβάνει χαλαρές στιγμές με τα δίδυμα παιδιά του.


Σε παλαιότερη συνέντευξή του, ο σπουδαίος συνθέτης είχε απαντήσει σε όσους έκριναν αρνητικά την επιλογή του να γίνει πατέρας σε ηλικία 78 ετών.

«Δεν είμαι αισιόδοξος, είμαι υπεραισιόδοξος, διότι στα 78 μου απέκτησα δίδυμα. Δεν ξέρω αν σας λέει κάτι αυτό. Πόση αισιοδοξία πρέπει να κουβαλάω μέσα μου για να φέρω στον κόσμο δυο ψυχές. Δεν έχω να απαντήσω τίποτα σε αυτούς που με επικρίνουν, διότι θεωρώ κακόγουστα αυτά τα σχόλια. Θα με επικρίνει ο οποιοσδήποτε για τον τρόπο με τον οποίο χειρίζομαι την ζωή μου; Δεν χρειάζεται να πω τίποτα», είχε πει χαρακτηριστικά.


Δείτε τη φωτογραφία:ksarxakos-570-01

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης