Απτόητοι παρά τις εντάσεις οι Μαχητές στο Survivor - Πέτρα του σκανδάλου ο Ηλίας

Απτόητοι παρά τις εντάσεις οι Μαχητές στο Survivor - Πέτρα του σκανδάλου ο Ηλίας

Οι μπλε με ανατροπή κέρδισαν το έπαθλο επικοινωνίας και κατέκτησαν την πέμπτη συνεχόμενη νίκη τους

nasos-suvri-1
Η κόντρα των δύο ομάδων πλέον έχει φτάσει σε πρρωτοφανές επίπεδο. Η πέτρα του σκανδάλου είναι ο Ηλίας Γκότσης ο οποίος από την αρχή του ριάλιτι έχει τις περισσότερες κόντρες. Ξεκίνησε με τον Θοδωρή και τον Αγόρου, συνέχισε με Κωστάρα, στη συνέχεια με τα κορίτσια της ομάδας και πάει λέγοντας. Πλέον έχει στοχοποιήσει τον Χάρη ο οποίος απορεί για ποιο λόγο ο Ηλίας αποφάσισε να τα βάλει μαζί του στην παρούσα φάση. Η σύγκρουση των δύο αντρών θα είναι έντονη όταν ο Ηλίας θα κινηθεί προς το μέρος του Χάρη και θα του ζητήσει με άγριο τρόπο εξηγήσεις για κάτι που ειπώθηκε και ο ίδιος το πληροφορήθηκε. Εχει χαθεί η μπάλα στην άμμο…

Survivor | Έντονος διαπληκτισμός μεταξύ Ηλία και Χάρη | 22/05/2018


Εκτός από τον Ηλία, τον προβληματισμό των αντιπάλων έχουν προκαλέσει όλοι οι Μαχητές. Οι Διάσημοι με έντονο προβληματισμό καταγγέλλουν αλαζονεία και ειρωνεία. Το χάσμα μεταξύ των δύο ομάδων δείχνει αγεφύρωτο. Επιπλέον όλες οι κόντρες πυροδοτούνται κάθε λίγο και λιγάκι από λόγια και κουβέντες, από συμπεριφορές, υπονοούμενα και γελάκια. Όλη αυτή η εικόνα είναι ίσως η χειρότερη μέχρι στιγμής στο σύνολο του ριάλιτι.

Survivor | Συζήτηση Μαχητών και Διάσημων για τους πανηγυρισμούς | 22/05/2018


Η Δαλάκα και ο Μουρούτσος απορούν με όλο αυτό που συμβαίνει και προσπαθούν να βρουν την αιτία που οδήγησε σε τέτοια αλλαγή συμπεριφοράς. Η Εύη και ο Πάνος θα δεχτούν ερωτήματα για τους ξέφρενους πανηγυρισμούς της ομάδας τους αλλά δεν θα δώσουν απαντήσεις ικανοποιητικές. Θα προσπαθήσουν να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα, όμως το twitter θα θυμίσει στον Μιχάλη τον περίφημο χορό του Μάικλ Τζάκσον.

Κλείσιμο
Η Εύη και ο Πάνος θα φέρουν την Δαλάκα προ των ευθυνών της καθώς θα της θυμίσουν ότι δύο φορές πέταξε τα δισκάκια της στις αντίπαλες παίκτριες. Αρνούνται να δεχτούν πως είναι κακό το πανηγυρίζεις τις νίκες σου και ισχυρίζονται πως ο καθένας είναι ελεύθερος να εκφράζεται όπως νομίζει.

Αγώνας με έπαθλο την επικοινωνία

Φτάνουν στον στίβο μάχης και ελπίζουν να κερδίσουν το έπαθλο επικοινωνίας. Κάτω από τέτοιες συνθήκες πίεσης όλα είναι σημαντικά. Έστω και τα πέντε λεπτά συνομιλίας φαντάζουν ως ιδανικά.

Η ώρα του αγωνίσματος φτάνει. Χάρης και Νάσος είναι οιο πρώτοι μονομάχοι. Ο Χάρης θα νικήσει και θα κάνει το 1 – 0 για τους Διάσημους. Βιργινία εναντίον Ροδάνθης. Ο αγώας θα κριθεί στον στόχο όπου η Βιργινία θα προηγηθεί και θα κάνει το 2 – 0 για τους Διάσημους.

Τσίλης και Ηλίας. Ο στόχος δεν είναι και τόσο εύκολος όμως ο Τσίλης θα κάνει το 3 – 0 για τους Διάσημους καθώς θα ευστοχήσει πιο γρήγορα. Η αρχή των Διασήμων είναι δυνατή, να δούμε αν θα συνεχιστεί.

Στον στίβο μάχης θα μπουν η Μελίνα και η Ντάρια. Πολύ εύκολα η Μελίνα θα κάνει το 4 – 0 και ο Σάκης Τανιμανίδης θα πει πως «σήμερα οι Διάσημοι έχουν έρθει για τη νίκη». Είναι νωρίς ακόμη για τέτοια συμπεράσματα παρά την μεγάλη διαφορά.

Σειρά έχουν ο Μιχάλης και ο Πάνος. Αν και ο Πάνος είναι πιο γρήγορος στην διαδρομή ο Μουρούτσος θα τον φτάσει. Όμως ο Πάνος θα κάνει το 4 -1 και θα μειώσει για τους Μαχητές. Δαλάκα εναντίον Σαλταφερίδου το τελευταίο ματσάρισμα του πρώτου γύρου. Η Εύη θα σκοράρει πρώτη και θα μειώσει κι άλλο για τους Μαχητές κάνοντας το σκορ 4 -2.

Χάρης και Ηλίας. Μειώνουν κι άλλο οι Μαχητές και το σκορ θα γίνει 4 -3. Τι ήταν να μιλήσει ο Σάκης; Τους μάτιασε τους Διάσημους, ροκανίστηκε η διαφορά στο πιτς φυτίλι… Μελίνα εναντίον Εύης στο επόμενο. Τώρα τα γυρίζει ο Σάκης και μιλάει για ντέρμπι. Εμ, Σάκη μας, το παιχνίδι των ανατροπών παρουσιάζεις όχι το Ρουκ Ζουκ… Η Εύη θα ξανανικήσει και θα ισοφαρίσει για τους Μαχητές σε 4 -4.

Ακολουθούν Πάνος και Τσίλης. Η ανατροπή θα γίνει και οι Μαχητές θα προηγηθούν με 5 – 4 στο σκορ. Δαλάκα και Ροδάνθη. Η Κατερίνα θα ισοφαρίσει σε 5 – 5 καθώς θα σκοράρει πρώτη.

Νάσος και Μουρούτσος θα μονομαχήσουν . Οι πρώην συμπαίκτες είναι τώρα πλέον αντίπαλοι. Ο Νάσος θα τα καταφέρει πρώτος και δώσει και πάλι οροβάδισμα στους Μαχητές με 6 – 5.

Βιργινία και Ντάρια. Οι δύο φίλες πλέον αντίπαλες. Το προβάδισμα των Μαχητών θα αυξηθεί καθώς η Ντάρια θα κερδίσει και θα κάνει το 7 – 5. Ηλίας και Χάρης συναντώνται στην πραγματική αρένα. Ο Ηλίας κερδίζει και κάνει το 8 – 5. Η διαφορά των Μαχητών μεγαλώνει επικίνδυνα και πολύ κοντά πριν το τελικό 10…
Δαλάκα και Ντάρια. Η Κατερίνα είναι εύστοχη και μειώνει σε 8 – 6 για τους Διάσημους.

Αγόρου εναντίον Μιχάλη. Με δύο στα δύο ο Μιχάλης θα κάνει το 8 – 7 και θα δώσει το χέρι του στον αντίπαλο. Η πιο γρήγορη μονομαχία μέχρι στιγμής. Οι Διάσημοι πλησίασαν πολύ. Βιργινία και Ροδάνθη ή αλλιώς οι δύο νεράιδες του παιχνιδιού. Μόνο αυτές δεν πωρώνονται πλέον θαρρείς και θα πάρουν το Μουντιάλ. Τις ευχαριστιέσαι τις κοπέλες τόσο ήρεμες που δείχνουν. Η Ροδάνθη θα δικαιώσει τους φαν της και θα κάνει το 9 – 7. Μία ανάσα από την τελική νίκη και πάλι οι Μαχητές.

Survivor | Μελίνα vs Εύη | 22/05/2018


Τσίλης και Πάνος. Ο Τσίλης μειώνει σε 9 -8 και όντως το παιχνίδι κατέληξε ντέρμπι.

Μελίνα εναντίον Εύης. Η Εύη τελειώνει το ματς. Οι Μαχητές είναι οι νικητές με 10 -8. Αρχίζουν και οι γραφικότητες. «Ποιοι είμαστε, Ηθικόν ακμαιότατον» Να δω πότε θα πούνε «Πάρ’ τ’ αυγό και κούρεφτο» Ειδικά το ντουέτο Ηλίας και Αγόρου που εκεί που κόντεψαν να αλληλοσπαραχθούν γίνανε κολλητάρια ξαφνικά.

Οι Διάσημοι είναι ψύχραιμοι και ικανοποιημένοι από το αποτέλεσμα και από την αγωνιστική εικόνα τους. Ο Αγόρου θα κάνει μαθήματα περί νίκης και ήττας. Ασχολίαστο. Η μάλλον, δικό σας τηλεθεατάρες.

«Θέλω ν’ ανοίξω μια τρύπα να μπω και να την κλείσω από παντού» θα πει η Μελίνα η οποία συνεχίζει να είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση δυστυχώς. Ας ελπίσουμε ότι οι ψυχολόγοι του ριάλιτι έχουν το νου της και φροντίζουν την κοπέλα…

Survivor | Η Κατερίνα στο πλευρό της Μελίνας | 22/05/2018


Ο Τανιμανίδης θα καλέσει τις δύο ομάδες και θα ανακοινώσει το αποτέλεσμα. Οι παίκτες και των δύο ομάδων θα σχολιάσουν τη νίκη και την ήττα.
Στη συνέχεια οι Μαχητές θα πάνε στο σημείο επικοινωνίας και θα συνομιλήσουν με τους φίλους τους. Η Ντάρια και ο Ηλίας θα μιλήσουν με τους συντρόφους τους.

Survivor | Έπαθλο επικοινωνίας | 22/05/2018


Πες το και πάρτο αλλιώς

Με έπαθλο κρέπα με σοκολάτα οι παίκτες ετοιμάζονται να διασκεδάσουν με το παιχνίδι «Πες το αλλιώς» ή «Το Ρουκ Ζουκ στον Αγιο Δομίνικο».
Οι Διάσημοι θα τα καταφέρουν καλύτερα από τους Μαχητές και θα απολαύσουν τις κρέπες. Καιρός ήταν να νικήσουν σε κάτι…
Απόψε έχουμε αγώνα ασυλίας. Θα γίνει μεγάλη μάχη, τηλεθεατάρες.

Survivor | Πες το αλλιώς - Ηλίας - Νικόλας | 22/05/2018
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης