Η... διχτυωτή πόζα της Iggy Azalea στο Instagram: Αυτές οι θηλές στέλνουν μήνυμα...

Η... διχτυωτή πόζα της Iggy Azalea στο Instagram: Αυτές οι θηλές στέλνουν μήνυμα...

H επίμαχη φωτογραφία με την ίδια να ποζάρει όπως την γέννησε η μαμά της, ανέβηκε στο Instagram αλλά διαγράφηκε σε λίγες ώρες

aza
Το δίχτυ σε συνδυασμό με το σώμα της 27χρονης ράπερ από την Αυστραλία, Iggy Azalea,  αφήνει με το στόμα ανοιχτό τον ανδρικό πληθυσμό.

Η
 Igg
y
Κλείσιμο
ισχυρίζεται ότι η αποκάλυψη των θηλών της σε αυτή τη φωτογραφία έχει βαθύτερο νόημα.

Η  τραγουδίστρια αγωνίζεται εδώ και καιρό κατά της λογοκρισίας και του σεξισμού στα social media. H επίμαχη φωτογραφία με την ίδια να ποζάρει όπως την γέννησε η μαμά της, ανέβηκε στο Instagram αλλά διαγράφηκε σε λίγες ώρες.

Όπως χαρακτηριστικά επισημαίνει η γερμανική εφημερίδα «Βild,το καλό στην υπόθεση είναι ότι η φωτογραφία της δεν χάθηκε εντελώς.

iggy


Τη μία, η Αυστραλή τραγουδίστρια φωτογραφίζεται με εσώρουχα,την άλλη πετάει τα ρούχα της και λέει ότι έχει τον καλύτερο γυναικείο κόλπο της Αυστραλίας και τώρα ποζάρει στο Instagram μ΄ένα δίχτυ να προσπαθεί να καλύψει το καμπυλωτό σώμα της.

Η επίμαχη φωτογραφία είχε την ακόλουθη λεζάντα: «Το πορτρέτο μιας γυναίκας από τον 21ο αιώνα, που ζει σε έναν κόσμο θηλών».

Ανεξάρτητα από το μήνυμα που θέλει να μεταφέρει, η Azalea έρχεται για μία ακόμη φορά να επιβεβαιώσει ότι είναι μία από τις πιο σέξι τραγουδίστριες

Εκτός από την φωνή της σε κάθε εμφάνισή της οι θεατές χαζεύουν τις αισθησιακές εμφανίσεις της. Τώρα σειρά έχουν οι πόζες της στο Instagram.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης